2777
2789
عنوان

هیچوقت مثل من کم توقع نباشید دارم ضربه شو میبینم

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 22 پست
بیین یهو عوض شو مهربون نباش خیلی نباش  تند بگو باید انجام بدی  من اینجوری جواب گرف ...

مثلا یه نمونه میگی

من شوهرم ماهی حداقل دویست میلیون صافی در امدشه

حتی بلد نیستم بگم ادامس بخر 😥

خودش میخره همه چی برام

اما من نمیتونم بگم 

تانگ‌و خیلی مزخرفه چون انقدی که باید نرم انجام بشه نمیشه و درکل چیزی خوبی در نمیاد چیزای تکراری و مس ...

نه خودم حرکاتو نشون میدم که اونارو یاد بده

میخشبشیمیتونیبخونیش‍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه خودم حرکاتو نشون میدم که اونارو  یاد بده

بیین یادم بده قشنگ در نمیاد بزن اینستا بیین اکثرا خشک و خشن اجرا میکنن رقص ایرانی به اون قشنگی با هزار تا ناز و عشوه ایرادش چیه مگه 

کلاس نمیره . به نظرت وقت میزارع حوصله میزارع یاد بگیره ؟ استعدادشو ندارع باید مربی یاد بدع

عزیزم تو تایپیک قبلیت گفتی رقص خوبه خودت بهش یاد بده

تاریخ۱۴۰۳/۳/۱ خب چ بگم اومممم ساعت ۲۲:۲۲ نمیدونم چمه ولی دلم بدجور گرفته دلم مامانمو میخواد🥲                       تاریخ ۱۴۰۳/۳/۱۶ دعا کنین بتونم طلاق بگیرم حالم بده    میشه یه صلوات برام بفرستی؟❤️
تجربه ۱۳ ساله من بپوشید بگردید بخورید همیشه خدا طلب کارش باشید اینو میخوام اون میخوام

شاید فکرتون اینه که ...

بسم الله الرحمن الرحیم ،آقا هستم ، مشاور نیستم اما شبیه مشاورا هستم و تا حدودی با این مسائل آشناییت دارم ، به مسائل شرعی تا حدودی مسلطم ، متاهلم ، اگر سوالی داشتین میتونید تو تاپیک ها بپرسید خصوصا راجع به مسائل شرعی ، لطفا تا حد امکان هر سوالی داشتین در تاپیک بپرسید و درخواست ندید ، هدفم از این جا بودن دو تا چیز هستش : یکی اطلاع از فضای فکری اکثر قشر های جامعه ، و دومی هم نشر مطلب درسته تا بلکه کمک کوچکی به کسانی کرده باشم که در اثر هجوم مطالب و نظرات بین اونها سردرگم شدن و نمیدونند الان چی کنند که به آرامش برسند . .......................بنده هم یک انسان مثل شما هستم اگر  اشتباهی کردم یا وقتتون رو گرفتم معذرت میخوام ، حتما از کسانی که اشتباهاتم رو بهم بگن خوشحال میشم ................ امیدوارم یک روزی همه ی ما معنی حقیقی زندگی رو متوجه بشیم و به آرامش حقیقی برسیم و تو این سایت دیگه اختلاف نظری نباشه ........... برای خودش و خودمون دعا کنیم ، اللهم عجل لولیک الفرج 
بیین یادم بده قشنگ در نمیاد بزن اینستا بیین اکثرا خشک و خشن اجرا میکنن رقص ایرانی به اون قشنگی با هز ...

اونکه جای خود بلدم فارسی رو . قرارع آذری هم برقصم. تانگو ولی یه چیز دیگس . حس خوبیه وقتی فیلم عروسیو نگاه کنیم 

میخشبشیمیتونیبخونیش‍