2777
2789
عنوان

🔴 مهم🔴انتخاب رشته معماری

| مشاهده متن کامل بحث + 76 بازدید | 20 پست
درسای ریاضی و محاسباتی و خلاقیتی اونارو با معماری مقایسه میکنی؟ همین کامپیوتر هر ترم بابد کلی پروژه ...

والا من نمیدونم تو چه مشکلی با ما معماریا داری،ولی خب من دانشگاهم هنره ،رشته مهندسیش فقط ماییم و شهرسازی،بنابراین از رشته هایی که میگی اطلاعی ندارم،صرفا حرفامو برای کنکوریا گفتم که بدونن تو این رشته چه خبره 

روانشناسی  البته من بخاطر علاقه نداشتن تغییر رشتا دادم  فکر کن تا صبح باید بیدار میموندم ...

وای منم اونیکی انتخابم روانشناسی بود،البته اونم از رو جوگیری میخواستم برم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درسای ریاضی و محاسباتی و خلاقیتی اونارو با معماری مقایسه میکنی؟ همین کامپیوتر هر ترم بابد کلی پروژه ...

از سختیای رشته خودش گفت 

برای اگاهی بقیه 

دیگه اینکه بقیه چی ان و چرا و.... لازم به گفتن نیستن .

گارد شما بیخوده

زندگی درد داره دیدی داره خوش میگذره بترس..... اگر غلط مینویسم بخاطر اینه تند مینویسم چک نمیکنم دیگه شورمنده❤️
با رتبه چند تونسی تهران بیاری رشته ات چی بود کدوم دانشگاه😬

میشه لطفا از منم جواب بدی .

و بگی از کدوم شهر بودی 

زندگی درد داره دیدی داره خوش میگذره بترس..... اگر غلط مینویسم بخاطر اینه تند مینویسم چک نمیکنم دیگه شورمنده❤️
والا من نمیدونم تو چه مشکلی با ما معماریا داری،ولی خب من دانشگاهم هنره ،رشته مهندسیش فقط ماییم و شهر ...

انگار مسابقس 🤣 هر کی رشته اش سخت تره برندس 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜