2777
2789
عنوان

🔴 مهم🔴انتخاب رشته معماری

76 بازدید | 20 پست

دیگه دم دمای کنکوره و حس کردم لازمه اینو برای یه عده بگم،من خودم رشتم معماریه،و اینو برای کسایی میگم که میخوان بیان معماری یا رشته هایی مثل این،وقتی من به بقیه میگفتم میخوام برم معماری همه از شاگرد آرایشگر و فامیل و اسنپی و همسایه و... میگفتن معماری خیلی اشباع شده و خیلی هزینه داره و اینا ،دیگه گوش نکردم و اومدم گند بزنم به زندگیم🤣🤦🏻‍♀️ولی خب بزارین براتون بگم که شما اگه جایی غیر دولتی قبول شدین اصلا نرین معماری که کمر خودتون و خانواده زیر خرجای معماری خورد میشه،حتی اگه دولتی هم قبول بشین همینطوره ولی حداقلش اینه شهریه نمیدین،معماری خرجای خیلی زیادی داره که بزرگ ترینش لپ تاپه،همین الان که من اینو مینویسم ،قیمت لپ تاپ خوبی که مناسب نرم افزار های معماری باشه حداقل ۴۵،۵۰ تومنه،ینی کمتر از این هستا،ولی نمیکشه برنامه های معماری رو،اگه قطعیه تصمیمتون برای معماری،هر چی زودتر برای خرید لپ تاپ اقدام کنید بهتره با این قیمت دلار،خرج بزرگ بعدی پلات،اخر هر ترم،شما یه پروژه باید تحویل بدی در قالب حداقللللل یک پلات ۱۰۰ در ۷۰ که همین الان ارزونش در میاد ۱۵۰،و روز به روز گرون تر میشه قیمت چاپ پلات،خرج بزرگ بعدی،خرید وسایلی هست که اول ترم ۱ باید بخرین،که من سال ۱۴۰۰ نزدیک ۳ تومن خرجم شد ،در واقع این خریدای پایه مثل خط کش و شابلون بود و چیزایی مثل کاغذ و فوم و کالک و راپید و... هر ترم باید بخرید.خرج بزرگ بعدی ماژیک های راندو هست که قیمت هر کدوم الان حدود ۱۵۰ هست فکر کنم،و شما کمه کمش ۵ تا رو لازم دارین

خلاصه این بحث مالی اینه که اگه شما وضع مالی متوسط به پایین و حتی متوسط دارین نمیتونین راحت از پس هزینه هاش بر بیاید،خصوصا که هر روز همه چی گرون تر میشه ولی درامد خانواده ها تغییر چندانی نمیکنه 

مسئله دیگه که راجبش میخوام بگم زمان و انرژیه

معماری واقعااااا تو این مورد سنگینه و جسم و روان هیچکس این همه ساعت درس رو نمیکشه،ممکنه شما ۱۸ واحد و دوست نقاشیتون هم ۱۸ واحد داشنه باشین اما اون کلا ۴ روز میره سر کلاس اونم فقط صبح تا ظهر اما استادای معماری ۵ یا حتی ۶ روز هفته رو براتون کلاس میزارن از ۸ صبح تا ۶ عصر،و تکالیف زیادی میدن که بخاطرش باید شب بیدار بمونید ،از جمعای خانوادگی و دوستانه دور میشین،و کمتر میرین بیرون ،اگه تحمل این حجم از فشار کاری رو ندارین،نیاین اصلا

مسئله بعدی،شهر دیگه

من خودم تهران درس میخونم و از خونمون دورم،نهایت ۱ بار در ماه بتونم برم خونمون ،شما یا باید خونه بگیرید یا برین خوابگاه ،که خب خوابگاه به صرفه تر و امن تره اما واقعا مشکلات خودشو داره،این که همیشه کلی ادم کنارتن و خیلی فضای شخصی دیگه ندارین،کیفیت غذا هم هست،توی تهران اسنپ هم خیلی گرونه و اگه از شانس بد خوابگاهتون توی دانشگاه نباشه،یه ضربه سنگین دیگه به دو مورد قبلی که گفتم میخوره ،کلا توی رفت و امد از هر لحاظ مشکل دارین اگه شهر دیگه درس بخونید،اما خوبی هایی هم داره که مهم ترینش استقلال شماس ،اگه یه بچه لوس مثل من باشید😬واقعا دوری از خانواده شما رو میسازه،

نکته بعدی هم که باید بگم (و امیدوارم آخریش باشه🤣خیلی طولانی شد مطلب)کار دانشجویی

معماری وقتی برای شما نمیزاره که بتونسد برین سر کار،نهایتا بتونید مشاور کنکور،ادمین،و این مدل کارای مجازی باشید،یا مثلا تو اخر هفته یکی توی خوابگاه بیاد مشتری بافت مو یا کاشت ناخن شما بشه

ینی وقتی برای کارای منظم و بیرون از خوابگاه ندارین

چیزایی که گفتم صرفا تجربه این ۴ سال درس خوندن منه و قصدی برای دلزده کردن شما از این رشته ندارم ،اما تعریف و حرفای الکی رو بقیه گفتن،من اینجام که باگ های این رشته رو بگم بهتون،سعی کردم بیشتر نکته هارو بگم،اما اگه بازم سوالی داشتین ازم بپرسین که بهتون بگم و راهنماییتون کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا معماری رشته سختیه  باید کلی وقت گذاشت براش

واقعا دهنم سرویس شده تو این مدت🤣🤦🏻‍♀️فقط یه حرمت وقتی و انرژی که خودمو خانوادم گزاشتیم ترک تحصیل نکردم 

واقعا دهنم سرویس شده تو این مدت🤣🤦🏻‍♀️فقط یه حرمت وقتی و انرژی که خودمو خانوادم گزاشتیم ترک تحصیل ...

ولی من ترک تحصیل کردم 🤣

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
لوسی واقعا  معماری اتفاقا راحته  برق و مکانیک و کامپیوتر بودی چی میگفتی

زن ،پاشو بیا یه سر دانشگاه ما،همه دلشون برا معماریا خونه

فرق معماری با اینا که میگی اینه که معماری هم عملیه هم تئوری هم کار با نرم افزار داره،اما اینا فکر نمیکنم انقدر کار عملی اصلا داشته باشن،تکلیفش مشخصه

زن ،پاشو بیا یه سر دانشگاه ما،همه دلشون برا معماریا خونه فرق معماری با اینا که میگی اینه که معماری ...

درسای ریاضی و محاسباتی و خلاقیتی اونارو با معماری مقایسه میکنی؟ همین کامپیوتر هر ترم بابد کلی پروژه تحویل بدی 

اتفاقا معماری و صنایع جزو گلابی ترین مهندسیاس

چی رفتی بعدش؟اون چطوره؟

روانشناسی 

البته من بخاطر علاقه نداشتن تغییر رشتا دادم 

فکر کن تا صبح باید بیدار میموندم واسه پروژه ها علاقه هم نداشتم 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

با رتبه چند تونسی تهران بیاری

رشته ات چی بود

کدوم دانشگاه😬

زندگی درد داره دیدی داره خوش میگذره بترس..... اگر غلط مینویسم بخاطر اینه تند مینویسم چک نمیکنم دیگه شورمنده❤️
2810