2777
2789
عنوان

شب ادراری دخترم

351 بازدید | 16 پست

دختربزرگم کلاس اوله و می‌ره دوم امسال هر شب شب ادراری داره  می خوام پوشکش کنم مثلا پریشب قبل خواب رفت دستشویی یک ساعت و نیم بعدش رفتم بیدارش کنم دیدم خیسه خسته شدم و بیشتر از خودم خودش ناراحته

تمام کارها ک تو تاپیک های مشابه بوده خوندم مایعات و سردی نمیدم شب اما مشکل خواب سنگینشه یعنی شدید خوابش سنگینه یعنی تو بارداریم هم همش خواب بود اصلا نمی‌دونستم تکون خوردن بچه تا شش ماه و نیم چیه همش سونو بودم ببینم سالمه مثلا یبار بیدارش کردم بردم دستشویی لباسشو میگم بکش پایین تا بیدار شه خودش میگه باشه اما نمی‌کشه چند بار میگم آخر یا خیس می‌کنه یا من باید بکشم پایین تو روز هم خیس می کنه نمی دونم چی کار کنم سونوگرافی کردم مثانش ضعیف هست دکتر گفته تا نه سالگی خوب میشه میشه کمکم کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین.. ادرار یه فرایند انعکاسی که وظیفه نخاع و بعد مغز هستش.. بچه های زیر ده سال چون هنوز به تکامل غقلی  کامل نرسیدن.. انعکاسشون هم خوب کار نمی کنه.! 

دکتر گفته تا نه خوب میشه نگران نباش.. 

ولی براش جایزه بزار.. 

بگو اگر خودش یادبگیره دستشویی کنه.. بهش جایزه بده 

درضمن مثانه دختر ها خیلی ضعیف تر از مرد هاست چرا؟ چون مرد ها دارای پروستات و کیسه منی هستند که به مثانه شون کمک می کنه.. 

نگران نباش

خدا امید شجاعانه... نه بهانه ترسو ها.! 🍂 💜 😌 

عزیزم دختر و پسرمنم دقیقا همین بودن 

پسرم ۹سالگی و دخترم ۱۰ سالگی خوب شد هر کاری هم که گفتن و شنیدم هم براشون انجام دادم از نخوردن سردی و مایعات قبل از خواب تا چرب کردن شکم و ناف با روغن سیاهدانه ولی هیچکدوم فایده ای نداشت تا زمانی که به سن ۹و ده سالگی رسیدن خوب شد منم خسته شده بودم ولی خب چاره ای نیست باید تحمل کنی 

من هروقت میخواستم مسافرت یا خونه پدرم یا پدرشوهرم برم که شب بمونم چون بچه هام بززرگ بودن و خجالت میکشیدن که مشما روی رختخوابشون پهن کنم اسپری دزمکس براشون از داروخانه میگرفتم قبل خواب تو هرسوراخ بینی یکی میزدم تا صبح اوکی بودن

پوشک میشدن

اگه اسپری دزمکس بخای بگیری اصلا نیاز به پوشک نداره قیمتش هم ۷۸هزار تومان هست عاااالیه ها

شب بعد ازاینکه دسشویی رفت قطره رو تو دوتا سوراخ بینیش یه دونه اسپری کن دیگه تا صبح باخیال رااااحت بگیر بخواب