2777
2789
عنوان

شب ادراری دخترم

103 بازدید | 6 پست

دختربزرگم کلاس اوله و می‌ره دوم امسال هر شب شب ادراری داره  می خوام پوشکش کنم مثلا پریشب قبل خواب رفت دستشویی یک ساعت و نیم بعدش رفتم بیدارش کنم دیدم خیسه خسته شدم و بیشتر از خودم خودش ناراحته

تمام کارها ک تو تاپیک های مشابه بوده خوندم مایعات و سردی نمیدم شب اما مشکل خواب سنگینشه یعنی شدید خوابش سنگینه یعنی تو بارداریم هم همش خواب بود اصلا نمی‌دونستم تکون خوردن بچه تا شش ماه و نیم چیه همش سونو بودم ببینم سالمه مثلا یبار بیدارش کردم بردم دستشویی لباسشو میگم بکش پایین تا بیدار شه خودش میگه باشه اما نمی‌کشه چند بار میگم آخر یا خیس می‌کنه یا من باید بکشم پایین تو روز هم خیس می کنه نمی دونم چی کار کنم سونوگرافی کردم مثانش ضعیف هست دکتر گفته تا نه سالگی خوب میشه میشه کمکم کنید

پوشک اصلا برای عزت نفسش خوب نیست

یه سری پد هست روی تخت پهن میکنن که برای شب ادراری و پریودیه

از اونا بگیرید

بعدم ببریدش پیش روانشناس کودک

این زنگ خطره

وقتی با علل فیزیکی ایجاد نشده. پس علتش روانیه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

منم همین جوری بودم 

تا 9 سالگی شب ادراری داشتم 

چقد که دعوام میکردن، بابام میگفت تو تنبلیت میشه بری دسشویی برا همین خیس میکنی 😐 

من رو زود از پوشک گرفته بودن علتش همین بود دخترتون رو زود نگرفتید از پوشک؟ 

راهش اینه که طی چند شب هر 2 ساعت بیدارش کنی خودت ببریش دسشویی، درسته سخته ولی واقعا جواب میده بعد یه مدت 

چو بامنی بی همه ای، با همه ای چو بی منی 🫶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.