2777
2789

اوایل لکه بینیم کم بود الان بیشتر شده رفتم دکتر آمپول و شیاف داد ولی بازم لکه بینیم قطع نشده و گاهی زیر دلم درد خفیف حس میکنم بارداری قبلم پوچ بود سقط شد خیلی نگرانم هنوز سونو قلب نرفتم هفته ام پایینه اگه تجربه دارید لطفا راهنمایی کنید خیلی استرس دارم😭

استراحت مطلق باش به جای یه دونه شیاف هر۸ساعت یکی بذار درواقع روزی ۳تا

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استرسم واست ضرر داره خیلی حواستو پرت کن خودتو سرگرم‌کن هرچی خدا بخاد میشه

تازه یکسال از سقطم میگذره کورتاژ شدم و کلی اذیت شدم طاقت یه سقط دیگه ندارم تو رو خدا واسم نفری یه صلوات بفرستید خدا بهم رحم کنه😭

استراحت مطلق باش به جای یه دونه شیاف هر۸ساعت یکی بذار درواقع روزی ۳تا

کلا ۱۰ تا شیاف داده اونجوری که تموم میشه سریع بعد اگه تموم بشه خونریزی کنم چی؟😖تازه سه شبه میرم آمپول هم میزنم باز😔

کلا ۱۰ تا شیاف داده اونجوری که تموم میشه سریع بعد اگه تموم بشه خونریزی کنم چی؟😖تازه سه شبه میرم آمپ ...

خب بازم به شوهرت بگو بخره

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤

متاسفانه منم یه بار سابقه ی بارداری ناموفق داشتم که قبل تشکیل قلب سقط شد

اول لکه بینی قهوه ای داشتم بعد تبدیل به خون شد بعدم دل درد و چندتا لخته دفع شد ازم همونجا تو خونه

البته یکی از علائم دیگه م بتای بسیار پایین بود.دوبار آزمایش بتا تکرار کردم خیلی عددش پایین بود.... 

برات صلوات فرستادم انشالله شما با استراحت خوب میشی

ببخشید اگه ناراحتت کردم چون پرسیدی تجربه مو گفتم❤️

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
کلا ۱۰ تا شیاف داده اونجوری که تموم میشه سریع بعد اگه تموم بشه خونریزی کنم چی؟😖تازه سه شبه میرم آمپ ...

خب برو داروخونه بخر عزیزم چیزی که زیاده شیاف

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
اگه با استراحت دردت کم میشه نگران نباش شاید خونریزی لانه گزینیه 

الان هفت هفته ام مگه خون لانه گزینی در حد لکه قهو ه ای نیست؟پس چرا واسه من بیشتره؟البته اینم بگم موقعی که بهم فشار بیاد یا مثلا دستشویی دیر برم و مثانه ام فشار بیاد لکه بینیم شدید میشه صبح که از خواب بیدار میشم چون طی شب سرویس نرفتم یهو از فشار زیاد مثانه خون میبینم

الان هفت هفته ام مگه خون لانه گزینی در حد لکه قهو ه ای نیست؟پس چرا واسه من بیشتره؟البته اینم بگم موق ...

خواهر شوهرم و یکی از همکلاسیام بیشتر بود

تا ماه آخر شیاف میذاشتن

الان هفت هفته ام مگه خون لانه گزینی در حد لکه قهو ه ای نیست؟پس چرا واسه من بیشتره؟البته اینم بگم موق ...

عدد بتای بارداریت چند بود؟

چون تو تاپیکهای قبلیت گفتی میخوای آزمایش و سونو بارداریتو نری