2777
2789

۱۱ ماه اقدامم ولی نمیشه

مشکلی هم نداریم

سه ماهه پیش دکتر ویجی کومار در سعادت آباد میرم اما نتیجه نداد

دکتر خیلی خوب معرفی کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین یه جا برو تکی ویزیتت کنه به حرفت با ارلمش گوش بده برات وقت بزاره  من خودم پیش عاطفه اش ...

اینم گوش میده خیلی بادقت هم سونو میکنه اما فعلا نتیجه نداده بازم نمیدونم میگم دوباره همینو ادامه بدم

اینم گوش میده خیلی بادقت هم سونو میکنه اما فعلا نتیجه نداده بازم نمیدونم میگم دوباره همینو ادامه بدم

من پیش اشرف معینی رفتم ده تا ده تا ویزیت میکرد اخرش بلا اورد سرم شانسی زنده موندم

ببین این دارو های محرک ماه اول دوم جواب نمیده اروم اروم دوزش رو زیاد میکنن

حتما هم پیش دکتری برو که هم تو پریود سونو واژینالت کنه 

هم روز سیزدهم چهاردهم

که حتما حتما چک کنه چندتا فولیکول نداشته باشی

که خدایی نکرده چند قلو یا هایپر بشی

دوست عزیز لطفا لایک نکن ممنون

من خودم 7سال نازایی داشتم رفتم پیش دکتر مریم السادات شریفی پارسال دوقلو به دنیا اوردم خیلیم مهربون وبا سواده دستش برای من خیلی خوب بود زنداداشم پیشش سزارین شد دست به عملش چون خیلی خوب بود بهم معرفیش کرد ولقعا کارش عالی بود تازه از دانشگاه تهران فوق تخصص نازایی وIVF داره

2810