2777
2789
عنوان

مامانای باردار و با تجربه بیاین کارم واجبه

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 64 پست
تخت تنها مد نظرتونه...من فکر کردم تخت و کمد لباس و کمد اسباب بازی...سرویس چوب

من کمد تک خریدم فقط موند تختش . شوهرم اول میگف اتاق کوچیکه نیاز نیس . بعد قیمتای تخت و روروک دیدم ی قیمته گفتم خب ی تخت میخرم حداقل میگن تخت و کمد داشت 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدی ؟؟؟ الان اکثرا میگن روروک نگیر باشه ماه ۵ و ۶ ب بعد بخر . نمدونم چ کنم😫

اخه واجب نیست گلم من برا سیسمونی خریدم رفت زیر تخت تا ۷ ماهگی که دراوردم تازه گوشش هم زیر تخت ترک خورده بود چون جا نداشتم 

نمیدونم چرا میگن روروعک واجبه از ۱ ماهگی میخواین بذارین روروعک مگه

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱
والا من خودم هنوزم که هنوزه از جای تنگ و سفت وحشت دارم نوزادی هم قنداقک کردن از حال رفتم  احتم ...

قنداق میگن خیلی خوبه حتی توی خاب بچه هم تاثیر داره وقتی دست و پاهاش باز باشه تو خاب میترسه و از پرش دست و پاش وحشت میکنه

تختتو جمع نکن اینکه روروعک واجبه هم گوش نکن تخت کنار مادر بگیر روروک رو بعدا بگیر  دیج.ی کالا ...

اخه تختو جم نکنم کلا دیگ هیچ جایی ندارم تو اتاق 

ی اتاق ۹ متریه ک توش کمد لباس خودم و آینه دراور و کمد بچس . تختمم باشه دیگ بقیه لوازما جا نمیشه

اره سرویس کالسکه شو گرفتم ولی توش روروک نداشت

اخه تختو جم نکنم کلا دیگ هیچ جایی ندارم تو اتاق  ی اتاق ۹ متریه ک توش کمد لباس خودم و آینه درا ...

اتاق منم نه متری بود دقیقا فرش ۹ متری انداخته بودم همه جا پر کرده بود تخت و کمد بوه و تخت و کمد خودمو جا دادم 

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱
وای دقیقا مثل منی چون خانوادم سیسمونی نمیدن و خانواده شوهرم حساسن و من باید خودم سیسمونی را تهیه کنم

خیلی سخته . پس اندزام کلا میره واس سیسمونی . حالا واس بچه خودمه غمی نیس . اما ی اخلاقی دارم دوس ندارم از شوهرم یا کسی کمک بگیرم . نمیخام زیر دین باشم

نه ،گهواره خریدی خونه کوچیک، جای روروئک که نداره تخت هم همینطور کلی هم وسیله بایدبخری اولویت باو ...

اره واقعا خونه و اتاقم خیلی کوچیکه . سخته بخام بچینم با دست و پای تنگ 

اخه واجب نیست گلم من برا سیسمونی خریدم رفت زیر تخت تا ۷ ماهگی که دراوردم تازه گوشش هم زیر تخت ترک خو ...

عههه . پس نمیخرم روروک رو . اگ شد تخت میخرم اگرم ن بقول دوستان چون فضا کوچیکه همون گهواره کافیه بجاش پولو میدم  ب بقیه لوازماش

والا بچه من همه جارو وجب کرد با روروک انقدر ک من راحت بودم

چ خوب . من خونم کوچیکه و وسیله زیاده ینی از هر طرف بره با روروک میخوره ب وسیله و در دیوار

فقط واس اینکه توی سیسمونی خالی نباشه گفتم بخرم ک دیگ میگن لازم‌نمیشه تا ۵/۶ ماهگی

2810