2777
2789
عنوان

مامانای باردار و با تجربه بیاین کارم واجبه

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 64 پست
اگه قنداق کنی رو وعک هیچ تاثیری رو باز شدن پای بوه نداره  ماشالا پسرم انقدر تیپش قشنگه الان هف ...

والا من خودم هنوزم که هنوزه از جای تنگ و سفت وحشت دارم نوزادی هم قنداقک کردن از حال رفتم 

احتمالا بچمم واسه قنداق همکاری نکنه🤣

دوست عزیز لطفا لایک نکن ممنون
کلا ی دونه اتاق داریم ک تختمو میخام‌جمع کنم نصف دیگش خالی میمونه واس لوازم بچه

تختتو جمع نکن اینکه روروعک واجبه هم گوش نکن تخت کنار مادر بگیر روروک رو بعدا بگیر 

دیج.ی کالا ست کالسکه و کیف و اینا داره شورتکیه روروعک هم داخلش داره میخوای اگه خیلی حرف مردم برات مهمه و هنوز کالسکه نگرفتی از اونا بگیر مدل هیرو یا روما 

من مال پسرم مدل بنیتا بود برای دخترم اونو فروختم پول گذاشتم روش هیرو خریدم الانم که دیگه ۱ سالشه تو کالسکه واینمیستاد فروختم سه چرخه سایبان دار تیتان پلاس خریدم

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ضروریاشو خریدم . دوتا تیکه های بزرگش ک مونده همیناس . الباقیشم میگم فقط اسباب بازی و بهداشتی مث مای ...

نمیدونم من واسه دخترم روروئک نگرفتم بجای تخت بزرگ از این گهواره های کوچیک گرفتم چون جام کوچیکه

لحظه شماری میکنم برای گرفتن دستات👶🤍

عزیزم روروئک دیرتراستفاده میشه توگهواره داری به نظرم تختم نگیر چون خونتون کوچیکه بعدبزرگترشد بخر 

اگه حتما میخوای بینشون یکیو بخری خب تخت بهتره روروئک ۶و۷ماهگیش میتونی بخری

تخت کنار مادر بگیر رو وک ۷_۸ ماهگی میخواد دو سه ماهم بیشتر استفاده نمیشه همنموقع از دیوار بخر من مال ...

اتاقم کوچیکه . مجبورم تختمو جمع کنم .

اره اینم میشه ک بعدا بخرم

ببین روروئک خیلی نیازه اما تخت تا ۵ سالگی هم ممکنه نیاز نشه بعدم تو گهواره داری دیگ کافیه

جدی ؟؟؟ الان اکثرا میگن روروک نگیر باشه ماه ۵ و ۶ ب بعد بخر . نمدونم چ کنم😫

والا من خودم هنوزم که هنوزه از جای تنگ و سفت وحشت دارم نوزادی هم قنداقک کردن از حال رفتم  احتم ...

نوزاد اتفاقا خوشش میاد من سر بچه دومم ۲۰ سالم بود با خونواده ها بحث داشتیم نخواستم کسی بیاد بیمارستان خودم تنها رفتم بدون همراه بعد متوجه شدم بخاطر کارای بیمه بجای یه روز باید دوروز بمونم بخاطر اینکه پرستار گیر نده نمیتونستم قنداقش کنم 

شب اول یعنی دخترم دیوونم کرد خودم هم فکرش رو بکن تاره زایمان کردم تا صبح تو بیمارستان راه رفتم و گردوندمش روز دوم دیگه واقعا زله شده بودم قنداق کردم هم اون اروم شد هم من تونستم بخوابم بچه تو شکم مادر تحت فشاره تو جای تنگه وقتی به دنیا میاد از دستاش میترسه دستاشو بذاری تو قنداق اروم میشه بغل کردنش هم راحت میشه 

من با دو تا پارچه چهار گوش که کثل روسری تا میکردم قنداق میکنم که یکیش بزرگتره اونیکی کوچکتر در اخر هم با بند قنداق شل میبندم 

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱
ینی ن روروک ن تخت ؟؟؟ نمیخام خالی باشه اتاقش . بلدم چون سیسمونیه هم شوهر خودم خیلی حساسیت داره بخرج ...

وای دقیقا مثل منی چون خانوادم سیسمونی نمیدن و خانواده شوهرم حساسن و من باید خودم سیسمونی را تهیه کنم

جدی ؟؟ چرا ؟ خالی نمیشه ؟ حس میکنم ی جوریه

نه ،گهواره خریدی

خونه کوچیک، جای روروئک که نداره

تخت هم همینطور

کلی هم وسیله بایدبخری

اولویت باوسایل

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
2810