2777
2789
عنوان

مامانای باردار و با تجربه بیاین کارم واجبه

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گهواره خریدم . تخت بخرم اوکیه ؟؟؟

ببین رورک اصلا جالب نیست تو خارج رد شده است 

واسه پسر ها که مضره

پاشونم خیلی باز میکنه و اینکه اگر پله باشه احتمال داره بچه بیفته صدمه ببینه من خودم با رورک موافق نیستم

دوست عزیز لطفا لایک نکن ممنون

تخت کنار مادر بگیر رو وک ۷_۸ ماهگی میخواد دو سه ماهم بیشتر استفاده نمیشه همنموقع از دیوار بخر من مال پسرمو سالم و تمیز ۱۵۰ فروختم تو دیوار

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱
به نظرم هر چيزي رو موقعي كه احتياج داري بخر رورك حداقل شش ماهگي به دردت ميخوره تخت هم چون نوزاد كن ...

ینی ن روروک ن تخت ؟؟؟ نمیخام خالی باشه اتاقش . بلدم چون سیسمونیه هم شوهر خودم خیلی حساسیت داره بخرج میده مخصوصا خانوادش و فامیلاش . دوس ندارم بگن کم بود و کم گذاشت هرچند اگ‌میلیاردی هم سیسمونی بدم بازم دهنشون بازه

ببین رورک اصلا جالب نیست تو خارج رد شده است  واسه پسر ها که مضره پاشونم خیلی باز میکنه و اینک ...

اگه قنداق کنی رو وعک هیچ تاثیری رو باز شدن پای بوه نداره 

ماشالا پسرم انقدر تیپش قشنگه الان هفت سالشه هم پسرمو هم دخترمو تا ۴۰ روز قنداق کردم البته ۲۰ روز دوم دستشون هم بیرون بود  خیلی توی فرم پاها تاثیر داره سر بچه اولم ۱۶ سالم بود همه تو بیمارستان اومده بودن نگاه میکردن که چطور قنداق میکنم 😁

چون نتیجش خوب بود دخترم رو هم قنداق کردم هر دو هم ۳_۴ ماه تا راه افتادن روروعک استفاده کردن

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱
من بودم هیچکدوم نمیخریدم بجاش وسایل ضروری تر و میخریدم

ضروریاشو خریدم . دوتا تیکه های بزرگش ک مونده همیناس . الباقیشم میگم فقط اسباب بازی و بهداشتی مث مای بیبی و پودر و روغن و ایناس . بین همین دوتا موندم

تخت الان حدودا 20 رورروك خارجي 25داريم

تخت تنها مد نظرتونه...من فکر کردم تخت و کمد لباس و کمد اسباب بازی...سرویس چوب

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40