2777
2789
چه بیکارین واقعا.. خواستگاری که معلوم نیس بشه نشه بیان بگن که بعدا خدای نکرده کنسلی چیزی بشه مردم بش ...

البته منم به کسی چیزی نگفتم

فقط اینا خبر دارن

مامانم بابام

داداشم نمیدونم خبر داره یا نه

داییم و زنش و دوتا پسر داییام که خودشون واسطه بودن

داداش خود پسره که نظرش این بود رد کنم

رلم که تا بهش گفتم کات کرد و گفت حتما قبول کن خوبه

دو سه تا از رفیقای پسرم واسه مشورت که همشون نظرشون این بود رد کنم 😐😂

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

البته منم به کسی چیزی نگفتم فقط اینا خبر دارن مامانم بابام داداشم نمیدونم خبر داره یا نه داییم و ...

فقط رلت🥴 حالا بازم بشین سبک سنگین کن ببین به دلت هس یا نه تو تحقیقات چی میگن و اینا اگه نه رد کن رلتم بذار سر کوچه🤣 

فقط رلت🥴 حالا بازم بشین سبک سنگین کن ببین به دلت هس یا نه تو تحقیقات چی میگن و اینا اگه نه رد کن رل ...

هنوز که نیومده

سه هفته گذشته هیچ خبری نشده نه زنگی نه پیغامی نه پسغامی …

هنوز که نیومده سه هفته گذشته هیچ خبری نشده نه زنگی نه پیغامی نه پسغامی …

اگه نیومدن ولشون کن بابا در خونه دختر همیشه بازه.. منم قبلا ازین موردا داشتم یا زنگ میزدن نمیومدن یا مادر طرف میومده دیگه خبر نمیداده .. چند شب پیش مامانم میگفت اون زنه که اومده بود برا پسرش خبر رسیده هنوز طرف مجرده🤣🤣 حالا من اصلا یادم نمیاد کی بوده طرف

سلام 

من امروز از صبح که بیدار شدم درد قفسه ی سینه و بازوی چپم خیلی اذیتم میکنه ، سابقه ی بیماری قلبی ندارم ولی بشدت استرس دارم سنمم کمه 21 بنظرت چیکار کنم؟

کاربری دوتا همکلاسی🌱
سلام  من امروز از صبح که بیدار شدم درد قفسه ی سینه و بازوی چپم خیلی اذیتم میکنه ، سابقه ی بیما ...

وقتی دستت تکون میدی یه یه چیزی بلند میکنی دردت کمتر میشه یا بیشتر؟