2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه استخونه تو کف پا که کاملا کج میشه اذیتت میکنه عکسش هست سرچ کنی میاد 

اگر خیلی اذیت شدی جراحی میکنن  ولی بیشتر باید کفشی که کفه مخصوص داره بپوشی  

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

مامانم داشت دکترش داخل پاشنش یه آمپولی زد که رشدش متوقف بشه خارپاشنه یه استخوان اضافیه تو پاشنه نباید روی زمین سفت راه بری حتما باید کفی طبی مخصوص خار پاشنه داشته باشی جای پاشنش سوراخه پماد مخصوص هم داره باید بزنی اگه زیاد رشد کنه باید عمل کنی

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
ببخشید شما اطلاع دارید اگه شاک ویو کنم خوب میشه

اره خوب که هست البته باید یه جای معتبر خوب باشه 

کلا راه رفتن و خیلی اسون تر میکنه روند درمان سریع تر پیش میره 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
من دیابت دارم نمیتونم آمپول بزنم شما مادرتون آمپول زد خوب شد

دردش خیلی کمتر شد ولی چیزی نیست که سریع خوب بشه زمان میبره مامانم میگه بعضی وقتا یکم درد میکنه وقتی زیاد راه بره

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  

امضاموبخون درخواست بده تا راهنماییت کنم چه کارکنی گلم

خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه  وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج. 

کاریش نمیشه کرد فقط باید دمپایی طبی داخل خونه بپوشید و حتما از کفش طبی استفاوت کن یه سری ورزش هم هست 

هرکار دیگه ای فقط وقت تلف کردن باید با همین ها باهاش بسازی کمتر راه برو حتما داخل خونه دمپایی بپوش به پاشنه کمتر فشار بیاد رشد استخوان هست کاریش نمیشه کرد

یه سری نرمش داره ، سرچ کن و انجام بده.

دلیل اصلیش هم سردی بدنه.

صبح ها زود بلند شو

شبها زود بهواب

ترک سردیحات کن

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 
من دیابت دارم نمیتونم آمپول بزنم شما مادرتون آمپول زد خوب شد

همین کاری رو نکن باعث میشه عضلات کنار اون استخوان ضعیف بشه اگه سنتون کم هست اصلا این کار رو نکن یه مدت باعث بهبودی میشه اما در طولانی مدت عضلات ضعیف میشن و عوارض ش بیشتر هست

کاریش نمیشه کرد فقط باید دمپایی طبی داخل خونه بپوشید و حتما از کفش طبی استفاوت کن یه سری ورزش هم هست ...

یه سری ورزشا انجام میدادم خیلی بهتر بود 

الان ارتروز زانو گرفتم باز 

نمیدونم چرا انقدر تو جونی داغونم😢

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.