2777
2789
عنوان

شوهرای شماهم مدام میگن به من احترام بزار ،بامن با احترام صحبت کن

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 25 پست

اکثر مردای ایرانی این اخلاق رو دارن به غلط 

تربیت غلط مرد سالاری تو ایران 

ولی من بچه هام رو برای تربیت خودشون هم که شده محبور می کنم درست حرف بزنن با پدرشون ولی خیلی با هم صمیمی ان تو هم بگو بگو دوره زمونه عوض شده باید با بچه هات صنیمی باشی وگرنه بچه هامون دیگه حرفمونو نمیخونن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه نمیگه چون من ب جاش ب دخترام میگم و‌خودمم بهش احترام میذارم علی الخصوص جلوی بچه‌ها

من اینقدر احترام ومحبت داشتم بهش ،بعد دیدم دقیقا برعکسش رو با من انجام میده 

دیگه دیدم خیلی زور داره هی یکیو با آقا وعزیزم وجانم صدا کنی اون اینجوری نباشه 

بله شوهر منم همینطوریه . دخترت مگه چطوری حرف میزنه به پدرش بی احترامی می‌کنه ؟

نه بابا 

یازده سالشه ازاتاق میاد بیرون بهش میگه برق روخاموش کن ،دخترم میگه بابا الان میخوام برم تو اومدم وسیله بردارم ،چیکاربه اتاق من داری 

یهو میگه من تواین خونه احترام ندارم این بچه ایه که توبزرگ کردی 

کلا خسته کننده وپیرمرد طورونه اس رفتاراش

من اینقدر احترام ومحبت داشتم بهش ،بعد دیدم دقیقا برعکسش رو با من انجام میده  دیگه دیدم خیلی زو ...

درست میگی

ظرفیتش باید باشه توی طرف مقابل

باهاش جدی بشین بحرف..ن‌جلوی بچه ها،تو‌خلوت

ولی لطفا جلو بچه ها ب هم ازین حرفا نزنین..خوبه ک بچه آرامش و احترامو توی خونه یاد بگیره

بعدها زندگی براش ایمن تر میشه

دروغ ممکن است دنیا را دور بزند و به‌جای اولش برگردد ؛ اما‌در همین مدت، حقیقت هنوز دارد بند کفش های خود را میبندد تا حرکت کند !            «مارک تواین»
خب راست میگه احترام که واجبه. حالا نه دیگه دولا راست شی. در ضمن به بچه هم خوب میکنه میگه باباتم احتر ...

نه ببین  کلا میگه به من احترام خیلی زیادی بزارید 

با اینکه به من یا بچه هاش بی احترامی بشه اصلااا مشکلی نداره ها 

همین کارش داره نظم خونه رو ازبین میبره ،منو بچه داریم ازش دور میشیم ،ترجیح میدیم خیلی دورش نباشیم اینقدر احترام احترام نکنه 

شاید بد حرف میزنید دخترم نزدیک ۶ سالشه خیلی مودب با باباش حرف میزنه حتی تو شوخیم رعایت میکنه. صداش م ...

آره راحته ولی خیلی مهربونه درحقش

براحرف زدن هم نیست ها ،مثلا میگم بچه رونگه دار من خونه روتمیز کنم بیزحمت ،میگه مثلا من مرررررد این خونم 

اینجاس که قاطی میکنم 

پس میخواد حرف فقط حرف خودش باشه خیلی سخته اینطوری که 

آها بله ،فقط میگه من حرف بزنم 

من بگم چیکارکنیم 

من من من من 

تا ماصدامون درآد میگه مثلا من نررررد این خونم نه احترامی 

کلاه من پشم نداره مگه 

اصلا یه رفتارایی 

خیلی خسته وعصبی میشم ،هروقت این حرفاشو میشنوم به خدا