2777
2789

چند وقت پیش اونی ک دوسش دارم یه دخترو فالو کردو تموم پستاشو لایک کرد 

امروز دیدم انفالو ریموش کرده تموم لایکاشم برداشته

ولی دختره لایکش کرده بود هنوز هست

اگه دوسداشتنتو دوطرفس بنظرم کسی کسیو دوسداشته باشه لزومی نداره کسیو فالو کنه  ولی اگه یه طرفس یه نظرمن پسرا هیچ دختری الکی لایک نمیکنن تجربه نشون داده یه چیزی بینشون هست باهم درارتباط هستن

ببین عزیزم برات مهم نباشه میدونم سخته ولی چیزی که مال تو باشه مال توعه هیچ کس نمیتونه تغییرش بده نزار انقدر تو وجودت رخنه کنه که به خودت بیای ببینی تبدیل شدی به ادم وابسته که حال خوبش بسته به اون ادمه تو به خدا اعتماد کن بسپار به خودش 

دلتو‌فقط بده بخدا ببین چه معجزه ای میشه توکل کن و ایمان داشته باش که خدا بهترینارو برات رقم میزنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین عزیزم برات مهم نباشه میدونم سخته ولی چیزی که مال تو باشه مال توعه هیچ کس نمیتونه تغییرش بده نزا ...

ما با هم ارتباطی نداریم ولی خب دوسش دارم و فکر میکردم با کسی در ارتباط نیست یعنی اونجوری ک نشون میداد تا امشب ک زیاد چیزی دستگیرم نشد ولی شک کردم

ما با هم ارتباطی نداریم ولی خب دوسش دارم و فکر میکردم با کسی در ارتباط نیست یعنی اونجوری ک نشون میدا ...

خوب عزیزم تو بااین ادم هیچ ارتباطی نداری اینقدر درگیرشی؟ این درسته؟

ببین خوب میفهمما دلت رفته براش اوکی 

ولی حداقل سعی کن وارد رابطه شی باهاش بعد 

اون الان یه ادم ازاده ک هرکاری دلش بخواد میکنه توام بپذیر 

و ناراحت نشو با عقلت جلو برو نه با قلبت

خوب عزیزم تو بااین ادم هیچ ارتباطی نداری اینقدر درگیرشی؟ این درسته؟ ببین خوب میفهمما دلت رفته براش ...

من فقط امید داشتم ک شاید دلش گیر نباشه ولی وقتی اینو دیدم حس کردم دلش گیر دختره اس و من حسن الکیه 

حالا من درست سر در نمیارم واسه همین گذاشتم با هم تجزیه تحلیل کنیم

من فقط امید داشتم ک شاید دلش گیر نباشه ولی وقتی اینو دیدم حس کردم دلش گیر دختره اس و من حسن الکیه&nb ...

اخه اون ادم هنوز از وجود تو از احساس تو به خودش باخبر نیست علمو غیب نداره که عزیزم 

تو دنبال این باش که ببینی اونم ازت خوشش میاد یا نه استوری چیزی بزار ببین واکنشش چیه اگر خوشش اوکده باشه میاد سمتت هر موقع وارد رابطه شدی تازه باید به این مسائل فکر کنی اونم نه به این شدت 

اخه اون ادم هنوز از وجود تو از احساس تو به خودش باخبر نیست علمو غیب نداره که عزیزم  تو دنبال ا ...

ن ب استوریام واکنش نشون نمی ده

فقط پستامو لایک می‌کنه 

استوریامو همیشه زود میبینه 

قبلاً هم یک استوری کلوز فرند گذاشت 

همین