2777
2789
عنوان

خانواده ام خیلی حساسه!

16 بازدید | 20 پست

من اولین تاپیکم هستش. و چیزی تا زایمانم نمونده. والا نمی‌دونم عجیبه یا نه اما من از همون بچگی عاشق بازی های ویدیویی بودم و هنوز که هنوزه عاشقشونم. اما یه داستانی برام پیش اومده... تو این دوران بازی کردن خیلی آرومم می‌کنه و روزی نیم ساعت الی یک ساعت بازی میکنم و خانوادم اصلا باهاش اوکی نیست و خیلی قضیه رو جدی کردن در حدی که دیشب کامپیوتر رو از برق کشیدن و گفتن یا کامپیوتر یا بچت!!! واقعا نمی‌فهمم چه مسخره بازیه البته ناگفته نماند از همون بچگی با بازی کردنم مشکل داشتن. شوهرم هم هیچ مشکلی نداره البته.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی داری مادر میشی هنوز خانوادت تو کارت دخالت میکنن ؟ چه قدر عجیبه 

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 

من مادر نیستم 

اما اگه یه روز مادر شدم وقتی حامله بودم از تلفن همراه هم تو دوران بارداری استفاده نمیکنم

شوهرم باید همون نزدیک ترین جا به در خروجی گوشیشو بذاره و داخل خونه نیاره اون نه ماه رو. 

معجزه کن صبر مرا 
یعنی داری مادر میشی هنوز خانوادت تو کارت دخالت میکنن ؟ چه قدر عجیبه 

بخاطر اینکه شوهرم تایم زیادی سرکاره خانوادم بعضی وقتا میان پیشم تا مواظبم باشن ولی من با تنهایی مشکلی ندارم

شما ك داري مادر ميشي

نبايد خانوادت اينجوري در جزئيات كارات باشن.

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
من مادر نیستم  اما اگه یه روز مادر شدم وقتی حامله بودم از تلفن همراه هم تو دوران بارداری استفا ...

عزیزم ما کلن توی امواج زندگی میکنیم پس باید تی وی هم نبینی و ….

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

⭕️برنامه miligold کلاهبرداریه ⭕️                           ‌فکرکردین‌ باورمون میشه توی امضا نوشتید کاربری دست ۲نفره؟یعنی این دروغی که میگید راسته؟😄☺️

آخه روزی نیم ساعت واقعا زیاد نیست از وقتی باردار شدم کمتر اش هم کردم

من بعضی بچه ها رو میبینم مشکل دارن

از چشم پدر و مادر میبینن

من حتی خورد و خوراک ناسالم نمیخورم

چون واسه بچم ارزش قایلم

ممکنه هر اتفاقی بیافته

ولی من به کارهای خودم مسیولانه نگاه میکنم

اگه بعدش اتفاقی افتاد میگم من کوتاهی نکردم

من از اون مدلا نیستم بگم هر چیزی بخورم

باید سالم و مقوی باشه

کم میخورم ولی خوب میخورم

روی گوشی دست گرفتن و امواجش حساب کردم

و کلی چیزای دیگه

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!
2810