2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 78 پست

باور کن اصلا ربطی به نمره نداره میتونی حتی تجربی بری ... سال نهم مارو انقدررر ترسوندن هی گفتن یکی از بیشتر بشه تو نمیتونی بری و حتما باید ۱۹ بشی و فلان 

معدلم ۱۹/۵ بود تقریباً

روز انتخاب رشته رسید فقط از خودم پرسیدن کدوم رشته میخوای ( قبلا یه سایت بود توش چندتا سوال تستی میزدی اونجا میزد که هر رشته الف آوردی یا ب ) ریاضی رو واسه هممون الف زده بودن چون داوطلب کمتر میخواد تجربی و انسانی ب بود واسه هممون

من اول گفتم تجربی میخوام گفت چون ریاضی الف اوردی اول اونو میزنم بعد جا به جا میکنیم

دوباره به اصرار مامانم عوض کرد با تجربی 

من یکی دو روز با خودم فکر کردم چون علاقم فقط هنر بود رشته نظری هم فقط واسه معلم شدن میخواستم گفتم آقا من حوصله فرمول ندارم عوضش کنید با انسانی 😐 الانم سه ساله انسانی خوندم و پشیمون نیستم چون مطالبش به دردم خورد 😅

اگه دنبال یه کادو یا دکوری میگردی که هنری باشه بیا تو پیجم ✅آموزش مجازی نقاشی هم داریم با صفر تا صد نکات نقاشی 🌈💙 آیدی  yek_tarh_eshgh

دقیقا ولی چاره ای ندارم و خانوادم اینو قبول نمیکنن🥲💔

به نظرم باید بری مشاور با خانوادت

آرامش یعنی همینکه بی قید و شرط خدا رو داری😍😍 خدایا خودت کمک کن توی درسام موفق بشم و به آرزوهای خوبی که دارم برسم و بتونم برای خانوادم افتخار باشم و سربلندشون کنم🤲🏻🤲🏻 میشه حالا که لطف کردی امضامو خوندی❤❤برام صلوات بفرستی و دعام کنی🙏🏻🙏🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باور کن اصلا ربطی به نمره نداره میتونی حتی تجربی بری ... سال نهم مارو انقدررر ترسوندن هی گفتن یکی از ...

معدلو بیشتر برای ثبت نام مدارس نیاز دارن 

آرامش یعنی همینکه بی قید و شرط خدا رو داری😍😍 خدایا خودت کمک کن توی درسام موفق بشم و به آرزوهای خوبی که دارم برسم و بتونم برای خانوادم افتخار باشم و سربلندشون کنم🤲🏻🤲🏻 میشه حالا که لطف کردی امضامو خوندی❤❤برام صلوات بفرستی و دعام کنی🙏🏻🙏🏻
باور کن اصلا ربطی به نمره نداره میتونی حتی تجربی بری ... سال نهم مارو انقدررر ترسوندن هی گفتن یکی از ...

خوش به حالت..

اما فکر کنم به شهرم ربط داره ک اهمیت بدن یا نه

کدوم شهری؟

معدلو بیشتر برای ثبت نام مدارس نیاز دارن 

اره ولی بیشتر به علاقه ی طرف نگاه میکنن

همکلاسی که معدلش پایینتر بود رفت تجربی

و همچنین همکلاسی که معدلش نزدیک20 بود و اونی که نزدیک ۱۵ ، ۱۶ بود هم اومدن انسانی

اگه دنبال یه کادو یا دکوری میگردی که هنری باشه بیا تو پیجم ✅آموزش مجازی نقاشی هم داریم با صفر تا صد نکات نقاشی 🌈💙 آیدی  yek_tarh_eshgh

خوش به حالت.. اما فکر کنم به شهرم ربط داره ک اهمیت بدن یا نه کدوم شهری؟

یه شهرستان کوچیک

اره به خاطر جمعیت بیشتر رقابت بیشتر میشه

چجوری راضیشون کنم ؟  فقط بحث آبرو مهمه براشون

😐

ببین من با علاقم اومدم انسانی پشیمون شدم دیگه تو بری ریاضی با اون حجم درسا و علاقه نداشته باشیم که بدتر زده میشی🚶🏻‍♀️

اما نهان برای تو پر میزند دلم...! M💖

تویی ک ریاضیت اینجوریه بری رشته ریاضی عمرا از پسش بر بیای

من همیشه ریاضیم 20 بود رفتم ریاضی کلی نمراتم افت کرد

با اینکه عاشقش بودم

خیلی سنگینه بنظرم نرو

ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد.. ویرانه ی ما بگذارید که ویرانه بماند..🖤(بعضی از تاپیکا مال خواهرمه من بجاش پرسیدم) 
😐 ببین من با علاقم اومدم انسانی پشیمون شدم دیگه تو بری ریاضی با اون حجم درسا و علاقه نداشته باشیم ...

واایی رسما چند روزه از زندگی افتادم شب و روزم شده استرس کشیدن🥲💔