2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 78 پست
اون زمان هم همینارو میگفتن  پسر عموم همین پارسال رفت رشته تجربی دبیرستان امیرکبیر. درسشم ز ...

نمیدونم ولی منم همین پارسال ثبت نام کردم و نسبت به نمراتم هدایت تحصیلی دادن بهم

آرامش یعنی همینکه بی قید و شرط خدا رو داری😍😍 خدایا خودت کمک کن توی درسام موفق بشم و به آرزوهای خوبی که دارم برسم و بتونم برای خانوادم افتخار باشم و سربلندشون کنم🤲🏻🤲🏻 میشه حالا که لطف کردی امضامو خوندی❤❤برام صلوات بفرستی و دعام کنی🙏🏻🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زیاد چیز مهمی نیست عزیزم.  هدایت تحصیلی و... صرفا راهنمایی و مشاورست. البته الان شاید فرق دار ...

شاید برا تو اینجوری بوده چون فکر نکنم در این حد بیخیال باشن

اون زمان هم همینارو میگفتن  پسر عموم همین پارسال رفت رشته تجربی دبیرستان امیرکبیر. درسشم ز ...

برای تجربی بیشتر سخت گیری میکنن مگه نمراتش چند بوده؟

آرامش یعنی همینکه بی قید و شرط خدا رو داری😍😍 خدایا خودت کمک کن توی درسام موفق بشم و به آرزوهای خوبی که دارم برسم و بتونم برای خانوادم افتخار باشم و سربلندشون کنم🤲🏻🤲🏻 میشه حالا که لطف کردی امضامو خوندی❤❤برام صلوات بفرستی و دعام کنی🙏🏻🙏🏻
من تبریز زندگی میکنم

پس شهر بزرگی زندگی می‌کنی و قطعا هنرستان های خوب با رشته های متنوع داره یه مشاور خوب و ارزون بگیر که رشته ها رو بت معرفی کنه از رشته ی ریاضی هیچی در نمیاد پارسال تو مدرسه ما که نمونه دولتیه و همه خرخون ورودی رشته ریاضی پایه دهم  ۲۵ نفر بودن  تا ترم اول شدن ۲۱ سال بعد شدن ۱۶ تا تازه مثل اینکه قراره کمتر شن ولی هیچ رشته ای تو ایران این شکلی نیس

کاربری مال بنده نیست و برای مدت ۲ ماه قرض کردم.
پس شهر بزرگی زندگی می‌کنی و قطعا هنرستان های خوب با رشته های متنوع داره یه مشاور خوب و ارزون بگیر که ...

آره به خاطر سختی سه سال دبیرستان هستش ولی کنکور بدی قبول بشی دانشگاه سریع قبولت میکنن و کنکور نسبت به بقیه رشته راحت تره 

پس شهر بزرگی زندگی می‌کنی و قطعا هنرستان های خوب با رشته های متنوع داره یه مشاور خوب و ارزون بگیر که ...

الان یعنی رقابت تو ریاضی کمه؟ 

چون اصلا دست خودم نیست بگم میخام کدوم رشته برم فقط گفتن حق داری یه رشته نظری بری که منم به ریاضی رو اوردم

میگن مهاجرت از ریاضی بهتره تا فنی حرفه ای

اگه دست خودم بود موسیقی میرفتم🥲💔

اگر به خاطر پولش میگی که اونجا تا به حدودی امکانات خوبی میدم اگر مدرسه خوبی بری مثلاً تا جایی که می‌دونم خود هنرستان ها مجهز به کامپیوتر و لپ تاپ هستن و تایم مدرسه اونو در اختیار دانش آموز می‌زارم ولی باز لازمه خود طرف بخره خونه تمرین کنه. اما موسیقی یه جورایی متفاوته و ساز های مختلفی وجود داره چیز زیادی ازش نمی‌دونم باید با مشاور مخصوص هنرستان حرف بزنی

الان یعنی رقابت تو ریاضی کمه؟  چون اصلا دست خودم نیست بگم میخام کدوم رشته برم فقط گفتن حق داری ...

ببین مهاجرت هم پول خیلی زیاد میخواد هم آیلتس نمره بالا هم نمره بالا خودم همین چند دقیقه پیش تو یه سایت مهاجرتی بودم و دارم کارای مهاجرتی رو راست و ریست میکردم خیلی چیزا رو می‌دونم. ولی نمره خیلی مهمه پس رشته ای نرو که نمیتونی توش نمره بیاری

وایی منم خیلی دوست داشتم نشد آخه ما شهرمون هنرستان موسیقی ندارن. به خاطر پولش؟

نه اتفاقا اصلا بحث پولش نیست چون تو خانودمون کل فامیل تحصیل کردن و تو خارج از کشورن بنظر مامان بابام من نرن نظری باعث آبرو ریزیشونه

الان یعنی رقابت تو ریاضی کمه؟  چون اصلا دست خودم نیست بگم میخام کدوم رشته برم فقط گفتن حق داری ...

ببین عزیزم رقابتش شاید کم باشه ولی سخته رقابت کمش به خاطر سختی سه سال دبیرستانه شما میای رشته ریاضی سه سال دبیرستان سختی میکشی اما کنکورش چون اون سه سال خیلی خوندی تا قبول شدی و همه جوره سختی کشیدی کنکور برات راحته و وقتی کنکور قبول بشی دانشگاه هم که ببینه رشتت ریاضیه سریع قبولت میکنه 

آره به خاطر سختی سه سال دبیرستان هستش ولی کنکور بدی قبول بشی دانشگاه سریع قبولت میکنن و کنکور نسبت ب ...

عصاره ولی به کنکور که میرسه همین تعداد دانش آموز هم به علت ضعف درسی با دیپلم میمونن