2777
2789
عنوان

بیاین عکس صندلم بزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 21 بازدید | 27 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخی چه مهربونه😍من پول برا باشگاه میخوام،صندلم میخوام اقا کلا یک زده برام

اره خدایشش خیلی دوست داره به تیپو اینا برسم خودمم همینجور ولی قناعت خیلی میکنم تا به جایی برسیم تو این اوضا

میشه واسه نی نی دار شدنم یدونه حمد بفرستی؟❤️🥰
مبارک باشه چه جالب چون دلت سوخت برای شوهرت خریدی؟ یعنی بهش لطف کردی😂

🤣🤣🤣بعد خرید اومدم خونه مامانم گفت شوهر برام خریده گفت اشکال نداره هرچی گفت نه نگو 

۱۳۰۰؟؟؟؟ این ۶۰۰ الی ۷۰۰هست 

خودمم این نظرو داشتم دلم میخاست انلاین بخرم حداقل اخه بوشهر خیلی گرونههه گفت نه ببخشید یه لباس زیر مردانه ۲۰۰دیگه باهاش نجنگیدم 

عزیزم چرااینقدر گرون بهت داده؟۱۳۰۰صندل خارجی میدن این یرتون کلاهه گذاشته .من چندساله کارم کفش و صندل ...

فروشگاه داری؟

خودمم این نظرو داشتم دلم میخاست انلاین بخرم حداقل اخه بوشهر خیلی گرونههه گفت نه ببخشید یه لباس زیر م ...

چی بگم والا .اونجاها مشتری دلریم و ارسال میکنیم براشون .دراین حدگرون نمیدن .ملارکت باشه عزیزم 

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢
چی بگم والا .اونجاها مشتری دلریم و ارسال میکنیم براشون .دراین حدگرون نمیدن .ملارکت باشه عزیزم 

پیج دارین؟