2777
2789

خانوما تو حرم زیر زمین که میگن که مریضا اونجا میرن حاجت میگیرن کجاست؟میشه دقیق به من بگید خدا خیرتون بده

دارالحجه...ضریح قدیمی رو گذاشتن اونجا ....خیلیا میرن اونجا زیارت می کنن ولی این حاجت بگیرن  یا نه دیگه به خواست خداست

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید، بنویسید که اندوه بشر بسیار است ...ناگهان چه زود،دیر میشود.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم دقیق میتونید راهنمایی کنید 

چه راهنمایی عزیزم؟

از خدام حرم بپرس رواق دارالحجه کجاست راهنمایی می کنن،ضریح رو هم راحت میتونی پیدا کنی اونجا ...

اگه دفعه لوله که میرین زیارت ،حتما سرمزار شیخ حسنعلی نخودکی هم برو ....اونم سنگ مزارش توی رواق دارالحجه هست.

التماس دعا عزیرم

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید، بنویسید که اندوه بشر بسیار است ...ناگهان چه زود،دیر میشود.
ممنون که گفتید نمیدونستم حتما میرم 🥰

زیارت پیشاپیش قبول گلم ،

هر وقت میرم حرم ،به مهمونای  امام رضا خیلی زل میزنم  آخه حال و هواشونو خیلی دوست دارم،حتی خرید کردن شون ،راه رفتن شون تو خیابونا ،نگاه کردن شون به اطراف ...حس خیلی خوبی به من میدن