2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

رابابام بام راکاچاک چاک راکاچاک😂🗿

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª
اولین خواستگارم  اسمش نصرت بود  فامیلیش عربی 😐

مگه چه اشکالی😂

((« برام فیلم بازی نکن،من خودم کارگردانم 😎😎😎📽️»))         جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار      توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

با اجازه استارتر 

بچه ها کسی هست همستر رو استارت نکرده باشه با ل.ینک من وارد بشه؟😅🙂 باید چند نفر رو دعوت کنم

https://t.me/hamstEr_kombat_bot/start?startapp=kentId1809106227

استارت کردین درخواست دوستی بدین براتون شارژ بزنم 🙂❤️

دانشجوی کنکوری🌱✨ به دنبال رفیق درسی میگردم منو توی تاپیکایی با جو کنکور تگ کنید خوشحال میشم ممنونم 🥺🙏🏻تیکر ترمیم امتحان نهاییه😐💔