2777
2789
عنوان

تیزهوشان و استعداد درخشان

| مشاهده متن کامل بحث + 19376 بازدید | 24 پست
يك فاميل داشتيم پسرش تا كلاس ٥ جز شاگردهاي معمولي بود از معمولي هم كمتر پدر و مادر بي خيال  ...

بیخیال بابا من از کلاس اول تا الان(نهم بدون کمک هیچکس هیچکس تمام پایه ها بدون حتی یک نمره کم ویا یک ساعت درس خوندن برا امتحانا شک دارم قبول شم اونجا فک کنم سطح هوششون همون ۱۶ ۱۷ بوده کی گفته ۱۶ ۱۷ ۱۸ بدون کمک عالیه 

نخندونمون باو😂😂😂🙈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نام خدا

سلام عزیزم.در ابتدا باید به هوش و استعداد فرزندات توجه کنی.اگر فرزندت واقعا تیزهوش باشه حتما میتونه بدون منبع و کتاب های کمک درسی در تیزهوشان قبول بشه.

خب در ابتدا باید گوشی یا فضای مجازی یا هر چیزی که یک فرد رو از درس و تلاش دور میکنه ازش بگیری مثل اینستا و تلگرام و موبایل.همچنبن فرزندت باید بیشتر حواسش رو روی علوم و ریاضی بزاره چون ضریب بیشتری توی ازمون داره.برای ریاضی میتونی کتاب جامع تیزهوشان ششم رو بگیری که شامل همه دروس ششم و تست ها هستش کتاب های دیگه هم مثل قلم چی خیلی سبز گاج مبتکران گام به گام و .........

من خودم تیزهوشان میرم از همون شیشم شروع کردم خوندنو یک کتاب کار داشتم و کانون میرفتم 

نیاز ب کار کردن از چن سال قبل نیس واقعا بستگی ب خود شخص داره و اینک سوالای تیزهوشان بیشتر تست هوشه و نمونه بیشتر از کتابه

يك فاميل داشتيم پسرش تا كلاس ٥ جز شاگردهاي معمولي بود از معمولي هم كمتر پدر و مادر بي خيال  ...

خاهرمن ازکلاس دوم نگاهمم نکردن تاالان همه امتحانامو۲۰اوردم ۳سال پیش ازمون تیزهوشان دادم رتبه خییلی خوبی هم اوردم اما نرفتم واسه منم کلا درسام خیلی خوبه 

من خودم تا پارسال  سمپاد بودم الان دانشجو هستم . ببین موقع ما هوش و استعداد تحصیلی بود الان فرق کرده ولی پسرخالم که پارسال قبول شد . دوجا کلاس میرفت و دو سه تا کتاب تست زد. ولی من خودم کلا یه کلاس تست بیشتر نرفتم. هوش ریاضی رو اکثرا مشکل دارن براش میرن کلاس که من هیچوقت ریاضی زیر ۲۰ نداشتم ریاضیم خوب بود.ریاضی رو اگه یاد نمیگیره خیلی بهش سخت نگیر ریاضی خیلی به خوندن ربط نداره. یه کتاب تست رو کامل هم بزنه چندبار خوبه . فقط کافیه خودش بخواد همین. ریاضی رو معلم بگیر براش

من خودم تا پارسال  سمپاد بودم الان دانشجو هستم . ببین موقع ما هوش و استعداد تحصیلی بود الان فرق ...

سلام. 

ببخشید میپرسم

اگه دوست داشتید بگید

دانشجو چه رشته ای؟. 

تو شهر ما 40 نفر بیشتر نمیخواستم و رقابت بین پسرا خیلی خیلی تنگاتنگ بود. 

پسر قبول نشد امسال و من خیلیییییی دپرسم. چون ترازش با اخرین فرد قبولی فاصله چندانی نداره. 

بهترین ثروت؛سلامتی است.