2777
2789

عکس غربالگری دوممو نگاه کنید الان میزارم فقط بقیه چیزارو ول کنید مشکل من هاش سی جی بالا تو عدد مام هست که حداکثرش باید دو میشد مال من شده۷بگید کسی مشکل منو داشته؟واینکه این بتا بابتای اول بارداری فرق داره وباید تا الان کاهش پیدا میکرد ولی مال من زیاد شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش میشد دکترم که فرستادم سلفری تا جوابش بیاد نابود میشم

دکترا زیادی سخت میگیرن

منم خودم باردارم تو غربالگری دوم بهم گفتن جنین تو سرش کیست کورویید داره ....دکترم گف برو سلفری 

من نرفتم 

یک ماه بعد دوباره سونو دادم گفت همه چیزش عالیع

خدایا شکرت 

نتیجه آزمایش برای سندرم داون و تریزومی ۱۳ و ۱۸ زده ریسک پایین.

این گزینه خوبیه 

اگر ریسک سندرم داون داشتید این میزد ریسک زیاد

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊
عزیزم غصه نخور منم خیلی حساس بودم فقط حال خودمو بیخودی بد میکردم ایشالا چیزی نیس خیره

مرسی از دلگرمیت کاش مال منم خوب باشه این دوران تلخمم مثل روزای تلخ دیگم باهاش کنار میام کاش اخرش خیر باشه سه تاسقط داشتم دیگه طاقت ندارم دیگه بریدم

مرسی از دلگرمیت کاش مال منم خوب باشه این دوران تلخمم مثل روزای تلخ دیگم باهاش کنار میام کاش اخرش خیر ...

ایشالا خیره

باورکن منم تالحظه ای ک دنیا اومد سراسر استرس بودم.دلم روشنه ایشالا چیزی نیس خودتو داری اذیت میکنی فقط

مرد خوب هم ،مگه هست؟؟؟