2777
2789

از همون اوایل که بل. و بانک اومد ۵ سال پیش من داشتمش و چون روی آیفون نصب میشد (برخلاف بقیه بانکا) و واسه کارای بانکی دیگه لازم نبود برم بانک و تمام کاراش با همون اپلیکیشن بود این ۵ سال کل پولام توی این حسابم بود

با اتفاقی که امشب افتاد دیگه نمیتونم اعتماد کنم 

بنظرتون کدوم نئوبانک خوبه؟ بانکین. و خوبه؟ یا ایران کارت بانک آینده؟

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی شد مگه

از عصر قطع شده بود نه اپلیکیشنش باز میشد نه میشد کارت بکشی نه کارت به کارت کنی نه از عابربانک پول بگیری نه خرید اینترنتی و رمز دوم هیچی هیچی هیچ کاری نمیشد کرد

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
از عصر قطع شده بود نه اپلیکیشنش باز میشد نه میشد کارت بکشی نه کارت به کارت کنی نه از عابربانک پول بگ ...

دیگ درست نشد ؟

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
الان فقط میشه از کارتش استفاده کرد هنوز اپلیکیشن درست نشده

خووبه بازم 

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.