2777
2789
عنوان

شب ادراری دخترم

86 بازدید | 17 پست

سلام من دخترم شش سالشه و شب ادراری داره تو روز هم خیس می‌کنه دکتر رفتم سونا گرفتم مثانش کوچیک هست دکتر گفته تا دوسال حداکثر خوب میشه  هرکاری هم میکنم تاحالا خوب نشده مسافرت شمال با فامیل داریم می رویم ولی کسی نمی دونه تصمیم گرفتم پوشکش کنم ولی نمیدونم چه سایزی باید بگیرم؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم همچین مشکلی دارم  الان ۱۱ سالشه تازه دو هفته بیشتره خوب شده   سونو نگرفتم ازش  چندتا دکتر بردم خوب نشد     بیشتر شب ها می ترسه برای خواب  از وقتی سوره ی بقره موقع خواب گذاشتم دخترم با ارامش می خوابه و خوب شده خدا رو شکر 

وا عقلت کجاست 

چه کاریه آخه

مثانه دختر منم ضعیفه تا چندین ماه ساعت ۳ و ۴ صبح خودم بیدار میشدم با همون حالت خواب میبردم دسشویی و مثانه شو خالی میکرد و با خیال راحت تا صبح میخوابیدم

خدا را شکر دختره یا پسر  پوشکش می کردی

دختره  نه  مسافرت می رفتیم زیرش مخصوصا مشما می زاشتم  پتو مخصوص با اینکه شب می بردم سرویس باز هم خیس می کرد   صبح زود جا شو و لباس هاشو جمع و عوض می کردم  کسی نفهمه  ولی بزرگتر ها می فهمند شاید بچه ها نفهمند  دخترم از این موضوع رنج می بره  

لباس شوییم خیلی پوست کلفت بوده نسوخته از پس پتو  شستم   اصلا سمت خانواده ی شوهرم نمی خوابم شب   فقط با خانواده ی  خودم شب مسافرت می خوابم