پسرم یک سال و یک ماهشه روانیم کرده همش جیغ میزنه دیوونه شدم از دستش
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهاییدارد. به میزانی که با سنتهای الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمیکنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
تا بهش دست میزنن جیغ میزنه. بوسش میکنن جیغ میزنه باهاش حرف میزنن جیغ میزنه
دیگه دارم دعواش میکنم تحملم تموم شده.
بدتر از اون شیر خوردنشه که اویزون منه همش.تا نخوره هم دست از غربتی بازی برنمیداره
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهاییدارد. به میزانی که با سنتهای الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمیکنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
اصن جیغ که میرنه دوس دارم ولش کنم و برم دور بشم فقط.عین یه مته جیغ هاش میره تا ته اعماق وجودم و مخم نفوذ میکنه.
امشبم بدخواب شدم هرکاریش کردم بدون شیر بخوابه نشد که.فقط جیغ زد روانیم کرد
درک میکنم همین الان تاپیک زدم...خدا بهمون صبر بده من که میرم تنهایی گریه میکنم از دستش چون علاوه برج ...
لجباز که نگوووووو. قشنگ چیزی که میخواد رو به دست نیاره خودشو پرت میکنه رو زمین و جیغ و داد و گریه.
این چه نسلیه خدا افریده اخه.ما تقاص چی رو پس میدیم؟
خیلی بریز و بپاش داره اما هیچ کاریش مثل این جیغ زدنش اعصابمو قاطی نمیکنه
میدونم الان خسته ای پس غر بزن خودتو خالی کن منم دخترم ۱۷ ماهه است و کلی شلوغ کاری داره ولی چه میش ...
دقیقا فقط میخوام غر بزنم. کاش میشد داد هم بزنم