پسرم یک سال و یک ماهشه روانیم کرده همش جیغ میزنه دیوونه شدم از دستش
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهاییدارد. به میزانی که با سنتهای الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمیکنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شوهرم همش میگه از بس شیر دادی بهش وابستش کردی و اینا. از بس این حرفا رو شنیدم دارم مقاومت میکنم که به طفل معصومم شیر ندم
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهاییدارد. به میزانی که با سنتهای الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمیکنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
خلاصه کنم،الان کلی باهاش بازی میکنیم هر دومون تو این 3-4روز اصلاااااا جیغ و گریه نکرده.تازه یکم که بازی میکنیم میره کتاب و مداد میاره میشینه خودش خط خطی میکنه
همسرم میره سرکار من و پسرم تنهاییم ،من مدام درحال کار کردن و پخت وپز و....بودم.اینم هی میومد میگفت ب ...
وای وای اینم همینجوره تا من میرم تو اشپزخونه چسبیده بهم. منم ترجیحا غذاهای سریع درست میکنم که بیشتر پیشش باشم
اوهوم میدونم چی میگی. منم به قول تو سعی میکنم بیشتر وقت بگذرونم باهاش و بازی کنم. ولی خب اخه نمیشه
افرین ماشالا بهش. منم به قول تو شاید باید باهاش بیشتر وقت بگذرونم. حتما امتحان میکنم روشی که گفتی رو.مرسی عزیزم
راستی گلاب هم آروم میکنه تو شیشه شیرش گلاب،آب و یه دونه قند میندازم میخوره خیلی آرومش میکنه
اینو امتحان نکردم. تست میکنم