2777
2789
عنوان

اعصاب برام نمونده دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1263 بازدید | 89 پست
اين ك اويزونه همش و شير ميخوره باحاله ديگه برا اون گفتم اي جان

اهاااا. شیر دادن تا قبل یه سالگیشون خیلی حس خوبیه اما بعدش زجر اوره مخصوصا اگه همش اویزون باشه دندونم داشته باشه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هاییدارد. به میزانی که با سنت‌های الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمی‌کنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  
بچه های شمام خودمختار هستن؟ غذا رو میخواد خودش بخوره. تلفن که جرات ندارم بگیرم دستم میخواد بگیره ح ...

اره کپی دخترمه مامانم زنگ میزنه میزنم روی بلندگو تا اگه دخترم گرفت  راحت حرف بزنم سفره پهن میکنیم غذا رو همه جا پخش میکنه 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه های شمام خودمختار هستن؟ غذا رو میخواد خودش بخوره. تلفن که جرات ندارم بگیرم دستم میخواد بگیره ح ...

کاملا و دقیقا عین دختر من

چرا فکر میکنی فقط بچه تو اینطوریه؟

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
نمیدونم شمام مثل من هستید وقتی بچه تون خوابه صدای گریه اش تو گوش تونه؟

وای اره. من حموم بودم یهو صدای جیغ و گریه شنیدم پریدم بیرون دیدم توهمه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هاییدارد. به میزانی که با سنت‌های الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمی‌کنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  
آخه مگه چقدر شب غذا میخورن که تا صبح گشنه شون نشه؟ دکتر دختر من که گفت تا دوسالگی هر موقع بچه خواست ...

واقعا؟ پسر منم بدغذاست اما بچه های گروهمون میگن شیر باید خیلی کم بدیم ولی خب اینم غذا نمیخوره درست. ببشتر بی اعصابیمم سر همینه که همش شیر میخواد منم مقاومت میکنم

عزيزم تو روخدا ناشكري نكن خيلي ارزوشونه اين چيزا قسمتشون بشه

ناشکری نمیکنم فقط غر دارم. ایشالا قسمت همه بشه

وای اره. من حموم بودم یهو صدای جیغ و گریه شنیدم پریدم بیرون دیدم توهمه

😂😂😂 مثل من دستشویی میرم فک میکنم داره گریه میکنه حموم میرم فک میکنم گریه میکنه 😫

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ.

اصلا انگار داری راجع به دختر من حرف میزنی...به مادرمو مادرشوهرم گفتم زنگ نزنن خودمم وقتی خوابیده زنگ میزنم بهشون تلفنو ببینه انقدر اون بیچارها باید باهاش صحبت کنن قطع کنن خودشو پرت میکنه رو زمین یا میاد منو میزنه😢

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌
ن هنوز .با وسطله های خونه راه میره .

خب پس ایشالا راه بره بهتر میشه

دقیقا امروز داشتم گریه میکردم میگفتم خدایا کم ما دهه ۶۰ بدبخت بودیم ..این بچه چرا همچین میکنه صد سال ...

منم میگم هرکاری میخوای بکن فقط جیغ نزن بابا دیوونم کردی

اره کپی دخترمه مامانم زنگ میزنه میزنم روی بلندگو تا اگه دخترم گرفت  راحت حرف بزنم سفره پهن میکن ...

اخ اخ اخ همشون کپی برابر اصلن هییییی

2810