سلام خانما شبتون بخیر.
حدودا یک ماه پیش دخترم خیلی الکی الکی شب دچار نفس تنگی شدحدودا ساعت ۲و نیمشب بود همسرمهمماموریتبود از ترس بردمبیمارستان.بیمارستانازمایش ونوار قلب و سی تی ریه گرفت وهیچی مشکلی نداشت تقریبا وبنظر یه آمپول نمیدونمجی بود امااحتمال پیدمیا دگزا بودهیا بتامتازون تزریق کردن وما صبح اوردیمخونه.بیمارستات هم گفتن وضعیتخوبه فقط خواستی یه فوق تخصص آلرژی ببر خیالت راحتشه.
ما یکیازبهترینفوق تخصصای آلرژی بردیم و تست ریه گرفتدخترمخیلی خوب بود.بعد یه سری اسپری داد و گفتبه چندتا دکتر مراجعه کنم باز یکهفته دیگه بیام.
اسپریها روتواونیک هفتهمصرف کردیم تقریبا فایده ای نداشت.دکتر قلب همبردم ک گفت وضعیتش خوبه اصلا اکو نمیخواد.با اینوحود متخص اطفال همبردم گفت به سی تی ریه اکتفانکن و حتما برو ایکس ری هم بگیر و اکو قلب همبرو.
اما نرفتم .
هفته بعد ک رفتیم پیش فوق تخصص آلرژی گفتم شرایط اینطوره و اونقدر اینا اثر نداره گفت احتمال میدم یکمنشا روانی همداشته باشه اینقضیه و ببر روانپزشک کودک.
بعد از یک مدت گفتمبذار ایناسمریهاروقطع کنم دیدمبله بهتر هم شد طوری کدیگه تقریبا مشکلی نداشت.
از دو روز پیش دوباره این قضیه داره تکرار میشه .این قضسه هم قبل از خواب وقتی دراز میکشه خیلیاذیتش میکنه وقتی بهخواب میره هیچ مشکلینداره الحمدلله.
شما تجربه مشابهی نداشتید؟خیلی خیلی نگرانم.دوست دارمباز برمدکتر قلب اکو انحامبده شایدواقعا از نظر قلبی مشکل داشتهباشه .نمیخواموقتی دیرشداقدامکنم.
تورو خدادعا کنید