2777
2789

اصلا باکلاس نیستی 

اتفاقا خیلی بی کلاسی 

مطمئنم تو تنها کتابی که تو زندگیت خوندی بی شعوری بوده! 

حالا اینجا یا تو هر فضای مجازی دیگه قائم شدی و سعی داری گره های درونیت رو با مسخره کردن دیگران باز کنی .در صورتی که اون گره ها هی دارن سفت تر میشن 

به خودت بیا 

به خاطر خودت .روزی چند بار تکرار کن 

تعداد بچه های مردم 

اسم عربی و فارسی و انگلیسی و آلمانی گذاشتنشون

اسم ترکیبی و تنهایی و سه تایی و چهارتایی گذاشتنشون

انتخاب شوهرشون!

انتخاب محل زندگی شون 

انتخاب غذایی که میخورن 

به من و هیچ کس دیگری ربطی نداره

شاید شاید شاید اینجوری یه کم باکلاس به نظر بیای😊

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

ج یان چیست

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با خیلیاش موافقم ولی بعضیاشو نه

نمیشه دیگه 

یا با همه اش باید موافق باشی یا هیچ کدوم 😄 

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
هوفففففففف 🫠

ببخشید در  مورد پوشششون چی ؟ 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
ببخشید در  مورد پوشششون چی ؟

آره اونم هست

تو هیچ چیزی کلا نباید دخالت کرد مگر اینکه باعث اذیت و آسیب به دیگران بشه 

آره اونم هست تو هیچ چیزی کلا نباید دخالت کرد مگر اینکه باعث اذیت و آسیب به دیگران بشه 

لایک داری 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
نمیشه دیگه  یا با همه اش باید موافق باشی یا هیچ کدوم 😄

و منم با بعضی‌هایش شدید مخالفم، مثلا تعداد زیاد بچه، چون از نزدیک دا م میبینم خانواده هایی که وضع مالی پایین، بچه بیشت، طفلی بچه ها چشمشون به دست همه هس، درسته ما که کاره ای نیستیم بگیم فلانی وقتی لیاقت نداری حتی نیازهای اولیه بچه هات رو تامین کنی ولی خودشون باید شعورشون برسه

و منم با بعضی‌هایش شدید مخالفم، مثلا تعداد زیاد بچه، چون از نزدیک دا م میبینم خانواده هایی که وضع ما ...

خیلیاشون ایرانی نیستن .... بماند 

ولی در کل بازم نباید دخالت کرد مگر اینکه تعداد بچه زیادشون باعث آسیب به ما بشه 

اگر واقعا دلسوز اون بچه هاییم بجای دخالت باید کمکشون گرد