پشمهایم سرحال و شاداب بودن حتی مقاوم به لیزر، تا اینکه عضو نینیسایت شدم. از تمامی کاربرانی که با تاپیکهای فوق سمی من رو در مسیر پشمزدایی یاری دادن سپاسگزارم. ❤
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
پشمهایم سرحال و شاداب بودن حتی مقاوم به لیزر، تا اینکه عضو نینیسایت شدم. از تمامی کاربرانی که با تاپیکهای فوق سمی من رو در مسیر پشمزدایی یاری دادن سپاسگزارم. ❤
چرا اسم عربی رو با اسم فارسی ترکیب میکنید ؟بنظرم کلا یا ایرانی باشه یا کلا عربی
ما مسلمانیم، چرا اسمای دیگه عربی رو نمیذاریم؟ این اسمها برای ما مقدسه، اسم عربی و ایرانی هم هیچ ایرادی نداره هم ایرانی هستیم هم مسلمان
#مثل_قلی_نباشید از آگاه شدن مردم حسابی برآشفته شدن و ترسیدن😏 کتاب ۱۲ قرن سکوت از ناصر بنا کننده معروف به پورپیرار و کارنامه اسلام از دکتر عبدالحسین زرین کوب رو بخونید مفیدن با فحاشی به هرودت تاریخ نویس بزرگ و معتبر جهانی و ویل دورانت، نمیتونید تاریخ رو عوض کنید😏 اره همه تاریخ نویسا و محققان یونانی، ارمنی، مسیحی، رومی ، مسلمان دروغ گفتن، محققان نی نی سایت به گذشته سفر کردن و تاریخ جدید برامون آوردن😏 امضای قبلیم رو که خوندید؟ نی نی یار گفت حذفش کن، مهم اینه که دیدید! حالا برید دنبال حقیقت و خودتون بخونید نه گوش به فرمان شبکه های بهایی و پیجهای پروژه بگیر اینستا باشید، افرین دخترای خوب😘