2777
2789
عنوان

😍اسم ترکیبی خوشگل با محمد بگید😍

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 115 پست
عزیزم توهین نکردا فقط گفت اسم عربی نذارین ایرانی بذارین اون بنده خدا اومد بهش گفت عقل ندارینو برده ...

به کسی چه ربطی داره که قراره چه اسمی بذاره؟  برای چی تاپیک بقیه رو به حاشیه میبره

#مثل_قلی_نباشید           از آگاه شدن مردم حسابی برآشفته شدن و ترسیدن😏  کتاب ۱۲ قرن سکوت از ناصر بنا کننده معروف به پورپیرار و کارنامه اسلام از دکتر عبدالحسین زرین کوب رو بخونید مفیدن             با فحاشی به هرودت تاریخ نویس بزرگ و معتبر جهانی و ویل دورانت،  نمیتونید تاریخ رو عوض کنید😏 اره همه تاریخ نویسا و محققان یونانی، ارمنی، مسیحی، رومی ، مسلمان دروغ گفتن، محققان نی نی سایت به گذشته سفر کردن و تاریخ جدید برامون آوردن😏       امضای قبلیم رو که خوندید؟ نی نی یار گفت حذفش کن، مهم اینه که دیدید! حالا برید دنبال حقیقت و خودتون بخونید نه گوش به فرمان شبکه های بهایی و پیجهای پروژه بگیر اینستا باشید، افرین دخترای خوب😘                                                                                         
واقعا که دیگ حرفی ندارم   این لحن حرف زدن و تیکه انداختن که بیان میکنید نسبت به یک شخص که ...

درسته، فقط شرطش اینه فردی که انقد احساسات داره نباید به بقیه توهین کنه که جوابی نشنوه عزیزم 

#مثل_قلی_نباشید           از آگاه شدن مردم حسابی برآشفته شدن و ترسیدن😏  کتاب ۱۲ قرن سکوت از ناصر بنا کننده معروف به پورپیرار و کارنامه اسلام از دکتر عبدالحسین زرین کوب رو بخونید مفیدن             با فحاشی به هرودت تاریخ نویس بزرگ و معتبر جهانی و ویل دورانت،  نمیتونید تاریخ رو عوض کنید😏 اره همه تاریخ نویسا و محققان یونانی، ارمنی، مسیحی، رومی ، مسلمان دروغ گفتن، محققان نی نی سایت به گذشته سفر کردن و تاریخ جدید برامون آوردن😏       امضای قبلیم رو که خوندید؟ نی نی یار گفت حذفش کن، مهم اینه که دیدید! حالا برید دنبال حقیقت و خودتون بخونید نه گوش به فرمان شبکه های بهایی و پیجهای پروژه بگیر اینستا باشید، افرین دخترای خوب😘                                                                                         

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظر منم بدون هیچ منظوری گفته چون سریع بعدش معذرت خواهی کرده که میتونست نکنه چون به شخص شما توهین ...

خب ...

چه بی منظور چ بل منظور منم محترمانه بدون خشونت تذکر دادم.

فکر نکنم کسی جایگاه حضرت محمد ص و چنگیز رو ندونه

ک اسمشون کنار هم ببره یا نبره.

ب هرحال امیدوارم ایشونم متوجه بشه بقول خودش با همه چی فان بازی درمیاره.

😊

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
درسته، فقط شرطش اینه فردی که انقد احساسات داره نباید به بقیه توهین کنه که جوابی نشنوه عزیزم 

من واقعا واقعا قصد بی احترامی نداشتم و معذرت خواستم بالا ، اگر قصدم بد بود هیجوقت ابراز پشیمونب نمیکردم

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
انقدر میدونم که اگ حرفی میزنم به شخصیت بزرگی نگفتم  ، گفتی اهورا مزدا اون یه پادساه بود که فک ...

تا وقتیکه ب اعتقادات دیگران بی احترامی نشه ...دختر جان شخصیت بزرگ؟؟؟؟

من حرفی ندارم ...شبت خوش

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
من واقعا واقعا قصد بی احترامی نداشتم و معذرت خواستم بالا ، اگر قصدم بد بود هیجوقت ابراز پشیمونب نمیک ...

والا الان شما ب من بی احترامی کردی 

ولی من یک کلمه بهت بی احترامی نکردم.

به کسی چه ربطی داره که قراره چه اسمی بذاره؟  برای چی تاپیک بقیه رو به حاشیه میبره

خب اسی تاپیک زده نظر خواسته ایشونم سوال کرده چرا عربی میذارین ایرانی بذارین 

اینم نظر بود توهین نبود و نیاز به نی نی یار نبود

والا الان شما ب من بی احترامی کردی  ولی من یک کلمه بهت بی احترامی نکردم.

کجا بی احترامی کردم؟؟؟ دارم‌میگم معذرت میخام این بی احترامیه

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
کجا بی احترامی کردم؟؟؟ دارم‌میگم معذرت میخام این بی احترامیه

اون کامنتی ک آخر گفتی

.

منم نه با خشونت نه با توهین بهت تذکر ندادم

خب ... چه بی منظور چ بل منظور منم محترمانه بدون خشونت تذکر دادم. فکر نکنم کسی جایگاه حضرت محمد ص و ...

درسته شما محترمانه گفتین

ایشونم قطعا حواسش نبوده فقط یه اسمی اومده گوشه ذهنشو گفته قطعا به بدی و خوبی شخص حواسش نبوده

اون کامنتی ک آخر گفتی . منم نه با خشونت نه با توهین بهت تذکر ندادم

من رسما ازینجا گفتم من بی هیچ وجه منظوری به اولیا ندارم 

فقط منظورم دوتا پادشاه بود