2777
2789
عنوان

رفتار خواهر شوهرام بامن

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 33 پست
کسیو ندارم خب راحت باشن همیشه هم خودشون برن ولی خو مثلا ۱ بار در ماه مگ به کجابرمیخوره

میدونم حوصلت سر میره و دلگیر میشی از بقیه

ولی اینجورین دیگه،،، توقع نداشته باش ازشون

همیشه ک اینجوری نمیمونه

انشالله نوبت توهم میرسه و با ماشین خودت میری گردش

گهی زین ب پشت و گهی پشت بزین

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره  بنظرت کلا خوششون ازم نمیاددرسته

نمی‌دونم والا من که شناختی ندارم ولی نباید نظرات اونا برات مهم باشه مهم نیست که از تو خوششون بیاد یا ن .تو باید با خودت حال کنی با خودت خوش باشی اونا اصلا مهم نیستن. زود رنج و حساس نباش.

من همیشه میگم دور باش دوست باش .

میدونم حوصلت سر میره و دلگیر میشی از بقیه ولی اینجورین دیگه،،، توقع نداشته باش ازشون همیشه ک اینجو ...

مرسی عزیزم🥲

آره منم چن ماه دیگه خدا بخاد ماشین میخرم ،سعی میکنم توقع نداشته باشم از کسی تااین دوران بگذره

تازه ب دوران رسیده عقب افتادن.شوهرت کارداره پاشوخودت بروبیرون.ب هیچکس وابسته نباش.من توشهرعریب میرم میگردم.درصورتیکه خواهرشوهرام میترکن وقتی میبینن ب کونمم نیس وقتی حتی باهم ارتباطم نداریم.خوش باش وبیخیال تا خودشون جرواجرشن

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
نه بابا اینجوری نگو.مساله دوست داشتن نیست،معمولا خواهرا با هم بیشتر میرن بیرون.منم ماشین دارم هرجا م ...

منم در موقعیت اسی بودم .اصلا چرا باید برای آدم مهم باشه که فلانی دوسم داره یا نه ،از این جهت گفتم

اهداف و برنامه هام برای سال جدید اینجا می‌نویسم تا جلو چشمم باشه:۱-قوی باشم ۲-کمتر حرص بخورم ۳-سوزنم رو آدما و حرفاشون گیر نکنه ۴-حال خودمو خوب نگه دارم ۵-پر انرژی تر باشم ۶-کمتر تو مجازی باشم ۷-پس انداز مخفی داشته باشم ۸-تا آخر امسال ماشین و لب تاپ خریده باشم ۹-خرجای اضافه نکنم ۱۰-برای خودم ارزش قائل باشم 
آره  بنظرت کلا خوششون ازم نمیاددرسته

استاتر چرا خودتو اذیت می‌کنی ؟ ببین عزیزم یه سری آدمها بدجنس هستن ، من خودم بحددددددی با خواهر و مادر شوهرم خوب بودم ولی اونا اصلا از من خوششون نمیومد اون اوایل همش خودخوری میکردم چرا اینجوری هستن من ک انقد قلبی دوستشون دارم و احترام میذارم همش خودمو اذیت میکردم ! بعدش اومدم ب خودم و یاد گرفتم همه کسی دلش مثل من نیس و اصلاااااااا دیگ انتظاری ازشون ندارم ، وقتی هم میبینمشون معمولی هستم و مهری تو دلم ندارم دیگ نسبت بهشون انقد راحت شدم 

به اصطلاح به یه ورت هم نباشه ، خودت برو پارک چ احتیاجی ب دختر مردم داری ! 

ضعف نشون نده اصلا ، وقتی هم باهم هستن اصلا نشون نده ک زیر نظرشون داری خودتو بی تفاوت نشون بده وگرنه میگن داره حسادت می‌کنه به جمع ما و ممکنه بخوان بیشتر مانور بدن 

بیخیال باش خودت در جوار خودت ☺️

حالا من برعکس توام اسی. خونواده شوهرم همش دور هم جمع هستن به من میگن بیا. ولی من درونگرا هستم. چند روز دیگه دعوتم از الان ناراحتم. معذبم

اسمم سحر نیست به خاطر این که شناسایی نشم این اسم رو انتخاب کردم. آخه آشنا دارم تو سایت  . نه اسمم سحر هست نه فامیلم انتخابی
مرسی عزیزم🥲 آره منم چن ماه دیگه خدا بخاد ماشین میخرم ،سعی میکنم توقع نداشته باشم از کسی تااین دورا ...

به به بسلامتی ایشالله با دله خوش

اره اینجوری بهترم هس

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
استاتر چرا خودتو اذیت می‌کنی ؟ ببین عزیزم یه سری آدمها بدجنس هستن ، من خودم بحددددددی با خواهر و ماد ...

خیلی سعی کردم اینجوری باشم خیلی خودم با خودم حرف میزنم منم قلبی دوسشون داشتم ولی دوست داشتنی از طرف اونا ندیدم دیگ ولشون کردم ،بی تفاوتم نسبت بهشون 

2810