2777
2789
عنوان

رفتار خواهر شوهرام بامن

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 33 پست

خواهرشوهرهای منم همینن، تازه من تو شهر غریب هستم. کسی رو اینجا ندارم. ماه ها هم منو نبینن حالم رو نمیپرسن.

مریض باشم یا گرفتاری داشته باشم، خودم باید گلیمم رو از اب بکشم. ولی من خیلی دوس داشتم که باهاشون رفت و آمد داشته باشم اما اونا نمیخوان.

چاره ای نیست، یه جور سر خودت رو گرم کن.

همین که کاری به کارت ندارن خداروشکر، اگه آزار میرسوندنکه تحملش سخت میشد

يا وَصِيَّ الْحَسَنِ وَالْخَلَفَ الْحُجَّةَ اَيُّهَا الْقائِمُ الْمُنْتَظَرُ الْمَهْدِىُّ يَا بْنَ رَسُولِ اللهِ يا حُجَّةَ اللهِ عَلى خَلْقِهِ  يا سَيِّدَنا وَمَوْلانا اِنّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِكَ اِلَى اللهِ وَقَدَّمْناكَ بَيْنَ يَدَيْ حاجاتِنا يا وَجيهاً عِنْدَ اللهِ اِشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللهِ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی بینشونی آدم کم حرفی هستی 

من خودم خیلی کم حرفم جاریا خواهرشوهرا همشون باهم درارتباطن حتی از جلوی خونه من رد میشن میرن خونه هم ولی اصلا خونه من نمیان 

واین خیلی منو ناراحت می‌کنه تازه همشون ترکن وقتی دسته جمعی میریم بیرون همشون باهم بگو بخند دارن وترکی  صحبت میکنند ولی من اصلا متوجه نمیشم بودن درکنارشون خیلی ناراحت کنندست نمیدونم شاید دلیلش اینه که خیلی کم حرفم ولی خب چه کنم دست خودم نیست نمیتونم مثل اونا باشم  ترکی هم نمیتونم یاد بگیرم سختمه 

لطفاً برای رهایی ازمستاجری یه صلوات مهمونم کنید 🙏💕