2777
2789
عنوان

رفتار خواهر شوهرام بامن

109 بازدید | 33 پست

خواهرشوهر کوچیکم الان ۶ ماهه ماشین خریده خودش رانندگی میکنه،هرشبم میرن بیرون 

بارها دیدمشون بااون یکی خواهراش تو خیابون یا استوری گذاشتن تو کافه و کبابی و...یا مغازه ها می‌گردن

تا دیروقت بیرونن

بعد ما ماشین نداریم شوهرمم تا ۳ شب سرکاره یکسره خونم افسردگی گرفتم همش گریم میگیره، آخر هفته ها و روزای تعطیل همش خونم شوهرم جایی نمی‌برتم

اینا هم اینو میدونن ولی تو این ۶ ماه یبار نشده بمن تعارف کنن ک بیا بیرون بریم ی گشتی بزنیم یا کار داری برسونیمت، اصلا هم ب رو خودشون نمیارن

مثلا این آخر هفته هم بیرون بودن دوستم دیدتشون تو پارک مرکزی، درحالی ک من تنها ودلگیر خونه نشسته بودم تاآخرشب،بنظرتون دوسم ندارن ک زنگ نمیزنن یا خوششون نمیاد؟چون من هیچوقت بی احترامی نکردم

کلا بنظرتون لین رفتار طبیعیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین عزیزم همیشه فاصله آن رو با همه حفظ کن باور کن از نظر من بهتر که نمیان دنبالت دو روز دیگه منت سرت میزارن که ما میگردوندیمت اگرم خیلی دلت میخواد باهاشون بری بیرون یه روز که رفتی خونشون بگو تو خونه حوصله ام سر میره از بیکاری ولی دیگه نگی بیان دنبالت که خودت رو ضایع کردی اگه دوست داشتن میان دنبالت اگرم نیومدن فدای سرت

اینا اینجوری راحتترن

شماهم با خونواده خودت برو بیرون(خواهری، برادری، دختر خاله ای،دوستی) 

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
اینا اینجوری راحتترن شماهم با خونواده خودت برو بیرون(خواهری، برادری، دختر خاله ای،دوستی) 

کسیو ندارم

خب راحت باشن همیشه هم خودشون برن ولی خو مثلا ۱ بار در ماه مگ به کجابرمیخوره

توقع ندارم ولی خب دست خودم نیس دلم میگیره

منم دیدم زن داداشم هفت هشت تا از خانم‌ها رو جمع کرده و رفتن گردش دلم شکست 

دیدم بقیه خواهر برادرها رو دعوت کرده بیرون جوجه و آش پخته و عکس و غیره 

منم دلم شکست 

و دیگه قطع رابطه کردم 

گاهی احوال برادرم رو می پرسم 

خدایا شاهد باش که به تو سپردمش 

خب دوستت ندارن.کون لقشون

اهداف و برنامه هام برای سال جدید اینجا می‌نویسم تا جلو چشمم باشه:۱-قوی باشم ۲-کمتر حرص بخورم ۳-سوزنم رو آدما و حرفاشون گیر نکنه ۴-حال خودمو خوب نگه دارم ۵-پر انرژی تر باشم ۶-کمتر تو مجازی باشم ۷-پس انداز مخفی داشته باشم ۸-تا آخر امسال ماشین و لب تاپ خریده باشم ۹-خرجای اضافه نکنم ۱۰-برای خودم ارزش قائل باشم 
2810