2777
2789
عنوان

دارم از نگرانی میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 7 بازدید | 22 پست

از الان هى به خودت استرس نده و براش نگران نشو 

بى خيال باش و بعد كه گوشيش رو روشن كرد بگو نگرانت شدم 

والا پوستت خراب ميشه و اعصابت بهم ميريزه 

فقط ريلكس 

هيچ بلايى هم سر خودش نمياره ،فقط ميخواد خانواده اش رو بترسونه 

پس تو خودتو قاتى نكن 

از الان هى به خودت استرس نده و براش نگران نشو  بى خيال باش و بعد كه گوشيش رو روشن كرد بگو نگرا ...

اخه میدونه من معدم عصبیه کافیه یه اتفاقی بیوفته تا کل بدنم بهم بریزه بهشم گفتم خاموش نکن گوشیتو الا زنگ زدم دیدم خاموشه

این بچه بازیا چیه این مردا درمیارن اخه

من میترسم اتفاقی بیوفته براش این عصبی شه هرکاری میکنه

یه جایی تو متنی خوندم:اگ كسی قدرتو نميدونه بذار نبودنت رو احساس كنه!دلم ميخواست ب نویسنده متن بگم:دنیاو آدمهاش انقدر بی معرفت شدن ک كافيه ثانيه ای نباشی جایخاليت ساده تر از اونی که فكر كنی پر ميشه(: سه تا مود همیشگی من : حوصله ندارم، خوابم میاد، گشنمه زندگی ما اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده! ️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز حساسیتتو کم کن چن ساعت بی خبری طبیعیه اینقدرفکرمنفی نباف خوب نیس

🥺باشه

یه جایی تو متنی خوندم:اگ كسی قدرتو نميدونه بذار نبودنت رو احساس كنه!دلم ميخواست ب نویسنده متن بگم:دنیاو آدمهاش انقدر بی معرفت شدن ک كافيه ثانيه ای نباشی جایخاليت ساده تر از اونی که فكر كنی پر ميشه(: سه تا مود همیشگی من : حوصله ندارم، خوابم میاد، گشنمه زندگی ما اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده! ️ 
اخه میدونه من معدم عصبیه کافیه یه اتفاقی بیوفته تا کل بدنم بهم بریزه بهشم گفتم خاموش نکن گوشیتو الا ...

تا حالا كه تو نبودى و اونا هم خانوادش بودن هيچ بلايى سر خودش نياورده 

ولى تو با استرس بلايى سر خودت ميارى 

پس ريلكس باش 

البته روشن كرد بهش بگو نگران شدى و قلبا و وجودا بى خيال باش اگه به فكر خودتى 

اصلا به بدن خودتون به خاطر مردا ضربه نزنيد 💋

تا حالا كه تو نبودى و اونا هم خانوادش بودن هيچ بلايى سر خودش نياورده  ولى تو با استرس بلايى سر ...

چشم سعیمو میکنم🥲❤️

نگرااان نباش عزیزم هیچیش نمیشه فقط میخواد یکم خلوت کنه آرامش پیدا کنه ، طبیعیه مردا همینن گاهی باید ...

ولی واقن این کارش بچه بازیه ک گوشیو خاموش کرده من اگ میگف میخام تنها باشم بخدا نه تکست میدادم نه زنگش میزدم ولی لااقل خیالم راحت بود