2777
2789
عنوان

ب نظرتون چطوری جدا شم ؟

123 بازدید | 15 پست

با پارتنرم حدودا هشت ماهه با همیم . از حق نگذرم تا پنج ماه اول ک باهاش بودم از هیچ خوبی ای به من دریغ نکرده . هیچی .

تقریبا دو ماهه ک فرق کرده 

رفتاراش مثل قبل نیس . نمیگم بد شده .

ولی خب مشخصه مث سابق براش مهم نیستم و عملا عادی شدم براش 

قبلا جونشم فدام میکرد حالا هیجان رابطه رفته یا دوسم نداره دیگ نمیدونم . 

سربازه الانم منم این مدت هیچ غری نزدم که بار اضافه شم چند باری خیلی کم اشاره کردم ک بیشتز توجه کن ولی عصبی شده . و حتی گفت جدا شیم خستم کردی ولی ده دقه نگدشته بود گفت عصبی بودم ی چی گفتم . 

الان منم با این شرایط نمیتونم ادامه بدم 

و چون سربازه فشار زیاد روشه.  نمیدونم چیکار کنم چطور بگم بهش 

یا مثلا صبر کنم و کم کم فاصله بگیرم 

چ کنم 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی راحت بگو‌جدا بشیم من این انتظارات رو دارم و حس میکنم شما جدیدا ب هر دلیلی دوس نداری یا وقتش رو نداری و تغییر کردی و این برام قابل قبول نیست و منم نمی‌خوام خودمو تحمیل کنم ب کسی خیلی فکر کردم و تصمیم گرفتم جدا بشیم 

بهتره الان خوب و آروم و با خواست خودت جدا بشی تا اینکه فردا اون ولت کنه و افسرده  یا دل شکسته بشی 

اینجوری لاقل غرورت حفظ شده 

خدایا تو بنده ی خوب زیاد داری اما من خدایی جز تو ندارم...مراقبمون باش.
۲۵ سالشه خودمم ۲۳

سربازی دوران حساسیه 

ازش بخواه باهات درد و دل کنه اگه مشکلی هست بگه و راحت باشه

اگرم دیدی آبی ازش گرم نمیشه خیلی آروم جدا شو یهو بهش شک نده چون اونجا اسلحه میدن دستشون ممکنه بهش فشار روانی بیاد خودشو خلاص کنه ....

همه همینن فقط اولش خوبن

خب چرا واقعا 

چرا فق اولش 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
چقد عشقاتون ابکیه بخاطر همینه ۲۱ سال عمرن رل نزدم خوبه خودتم میگی سربازه:) طفلی خیلی سختش اگه بهت ...

بله درسته حق یا شماست ابکیه

سربازی دوران حساسیه  ازش بخواه باهات درد و دل کنه اگه مشکلی هست بگه و راحت باشه اگرم دیدی آبی ...

اره . من اصلا غر نمیزنم هیچی 

گاهی وقتا میدونم وقت داره ولی مثلا زنگ نمیزنه هیچی نمیگم 

الانم جای دیگ منتقلش کردن ی ماهه 

بهص سخت میگذره 

مشکل اینه ک من مطمئن نیستم دوسم داشته باشه وگرنه کوتاه میومدم و می‌ساختم 

ولی شما فک کن روزی ی ربع هم نیست . 

شک دارم ب عشقش 

خیلی راحت بگو‌جدا بشیم من این انتظارات رو دارم و حس میکنم شما جدیدا ب هر دلیلی دوس نداری یا وقتش رو ...

بخدا خودم حس میکنم دو ماهه دیگ ک سربازیش تموم شده خودش ول میکنه میره 

و از طرفی الانم دلم نمیاد رک بگم بهش 

فشار زیادی روشه واقعا 

میگم کاش خودم تو ذهنم خودم برا همیشه اینو تموم کنم 

و فقط مثل خودش سرد شم 

اینطور کم کم تمومه 

سربازی دوران حساسیه  ازش بخواه باهات درد و دل کنه اگه مشکلی هست بگه و راحت باشه اگرم دیدی آبی ...

مثلا تو تاپیک هامم هست حدودا دو ماه پیش بود ک بعد ی تایم خوب داشتیم با هم 

یهو برگشت گفت کات کنیم . 

منم ب توصیه دوستان اینجا هیچی نگفتم گفتم اوگی بای . 

تافرداش ک دلم طاقت نیاورد 

اس ام اس دادم اونم ن خاهش و التماس 

خودش دوباره کلی زار زد ک ببخشید غلط کردم 

بهم فشار میاد ... 

نمیدونم نمیدونم 

بخدا خودم حس میکنم دو ماهه دیگ ک سربازیش تموم شده خودش ول میکنه میره  و از طرفی الانم دلم نمیا ...

خودت می‌دونی من راهنمایی لازم رو کردم 

خدایا تو بنده ی خوب زیاد داری اما من خدایی جز تو ندارم...مراقبمون باش.
راستی اینا تو غذا شون کا..فور هم میریزن خیلی تاثیر داره  داداش منکه همه چی یادش رفت🤣

نه چیزی نمیریزن میدونم 

خودش ی مدت غذا می‌پخت.  

ولی خب از نظر میل جنسی اینا تغییر نکرده