2777
2789

یکدفعه دلم پر آشوب میشه تهوع میگیرم میترسم مدام خسته ام اینقدر که نا ندارم کارامو بکنم الان ۳ ساله اینطوری میشم الانم ۱ سال ونیم قرص اعصاب میخورم بازم این حس هست چکار کنم دکترا هم تشخیص نمیدن چرا اینطور میشم کسی مثل من هست بخدا بریدم دیگه زندگیم داره از هم میپاشه تمام آزمایش هارم دادم آندوسکپی سونوگرافی حتی آزمایش سرطان من چمه روانپزشکم فقط دارو میده خوابم و خسته کمکم کنید جان عزیزاتون مثلا ۱۵ روز میگرتم از صبح تا شب  تهوع و بی اشتهایی و ترس و اضطراب دارم بعدش خودش خوب میشه دوباره شروع میشه بیچاره شدم دیگه خوب نمیشم اصلا 

دکترتو عوض کن

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه با دارو درزمان خوب نشدی احتمالا جادو تو خونت هست

برای ازبین بردن طلسم و جادو چیزی میدونی شما

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤

ببین اینا مشکلات روحی هست متاسفانه هیچکس نمیتونه به جز خودت حالت و خوب کنه نه ما نه هیچ دکتری دکتر فقط یه مشت قرص میده بخوابی همین فقط خودت باید به خودت کمک کنی تلقین کن به خودت چیزیت نیست و حالت خوبه برو باشگاه ثبت نام کن برو استخر پارک با دوستت زیاد برو وقت بزار اصلا این دورهمی و با دوست وقت گذروندن معجزه میکنه تو حال آدم 

منم امدم همینو بگم گفتم الان میریزن سرم ک این خرافات چیه

اصلا خرفات نیست من تو زندگی شخص خودم دیدم اما قبلش اصلا اعتقاد نداشتم

ببین اینا مشکلات روحی هست متاسفانه هیچکس نمیتونه به جز خودت حالت و خوب کنه نه ما نه هیچ دکتری دکتر ف ...

موافقم جمع دوستانه خیلی تاثیرمیزاره

سلام عزیزم قرص اعصاب نخور ضررشون از نفعش بیشتره. برو پیش یه دکتر طب سنی یا ایرانی. من خودم شبا همش کابوس میدیدم و همش استرس داشتم چن تا گیاه دارویی بهم‌ گفتن بعد اون کم کم حالم بهتر شد. الان خیلی ارومم. 

یا من یا هیچکس همون خودم