2777
2789
عنوان

بررس مهدکودکهای کرج خرداد 1403

67 بازدید | 6 پست

سلام مامانای گل

مدتهاست دنبال یه مهدکودک میگردم.

همه تاپیکهای مرتبط رو تو نی نی سایت خوندم.

همه کامنتهای گوگل مپ و سایتهایی که اطلاعات مهدها رو میذارن هم همینطور

از همفکری و سوال و جواب با بازرسین مهدها گرفته تا مشاوره با روانشناس خبره که خودشون هم مدتی مربی مهد بودن و الان مشاور روانشناسی مهدها هستن.

خیلی از مهدهای محدوده مهرشهر و عظیمیه و جهانشهر رو هم رفتم حضوری و بچه رو هم بردم برای تست کردن واکنشش به فضای اونجا

به مرور میام و از تجربیاتم اینجا براتون مینویسم.

امیدوارم به دردتون بخوره و مسیر بررسی مهدها رو براتون کوتاهتر کنه

لطفا شما هم از تجربه هاتون بنویسین و اینکه کلا چه معیارهایی برای انتخاب مهدبچه تون دارین یا داشتین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام کاوشگر جوان میشه از مهدکودک های مهرشهر شروع کنی؟

با خواهرم که بچه بزرگتر داره و دو تا مربی مهد صحبت کردم، بهم میگن الان بره مهد پذیرش بهتری داره.

به خاطر همین عجله دارم تا اوایل تابستون مهد خوب پیدا کنم.

سلام کاوشگر جوان میشه از مهدکودک های مهرشهر شروع کنی؟ با خواهرم که بچه بزرگتر داره و دو تا مربی مهد ...

سلام. وقتتون به خیر

اگر شاغل نیستین و فوریت نداره مهد بردن بچه تون به نظرم اصلا عجله نکنین. وگرنه یه اشتباه ممکنه هممه تلاشها و زحمتهایی که برای بچه تون کشیدین رو هدر بده. درسته که بچه ها به بازی و همبازی و تو جامعه بودن نیاز دارن ولی نیازشون فوریت نداره و تو سن حساسی هستن. 

بچه تون چند سالشه؟

سلام. وقتتون به خیر اگر شاغل نیستین و فوریت نداره مهد بردن بچه تون به نظرم اصلا عجله نکنین. وگرنه ی ...

دخترم دو سال و پنج ماهشه 

اتفاقا شاغل هستم ولی کوتاه مدت میتونم از همسر و مادرم کمک بگیرم که بهترین مهد ممکن رو پیدا کنم

دخترم دو سال و پنج ماهشه اتفاقا شاغل هستم ولی کوتاه مدت میتونم از همسر و مادرم کمک بگیرم که بهترین م ...

توی تابستون اکثرا مهدها تق و لق هستن. مربیهای خوب میرن مرخصی و  نیروهای تازه کار که قراره دوره ازمایشی بیان تو مهد کار کنن، میان. برنامه مشخصی ندارن و تعداد بچه ها و نظم و نظارت مدیر کمتره.

از اواخر مرداد بهتره که شروع کنیم

منم صبر کردم مرداد تموم بشه . فعلا میرم خانه های بازی و کلاسهای مادر کودک و البته کلاسهای ورزشی باشگاه کوشا که از همه چی بهترن