2777
2789

جاریم با من دشمن خونیه.  تو تایپیکام هست که چند ماه پیش جلو شوهرم منو زد . بماند که باردار بودم و افتادم رو خونریزی . رفت زنگ زد کل فامیل که فلانی باشوهرم منو از خونه بیرون کردن کل این چند سال هر بار حتی با شوهرش دعواش بشه میندازه گردن منو شوهر احمقم

حالا دیروز دوباره پیاگ فرستاد برام خبرنگار بی شعور من آتو زدت دارم به وقتش به شوهرت میگش  منم عین پیام رو برای شوهر سیب زمینی ام فرستادم اینم فقط به زن داداشش تذکر داد .بعد امروز پسرشون رو برد سنجش پیش دبستانی . منم گفتم...

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

خب دوتا جاری چه جوری انقدر آخار زندگی همو دارین؟؟بلاک کنین همو از همه جا و تموم

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه خودشون چلاق آن که تو ببری سنجش گرگه نوکرشونی . اونم گفت به تو ربطی نداره دوست دارم بچه ی داداشمه

بچه ی داداشش هم مادر داره هم پدر . .بخدا یه بار همین زنش برگشت به شوهرم گفت تو چه کاره ی بچه های منی . هزار بار تو روش حرفای رکیک زد

خب دوتا جاری چه جوری انقدر آخار زندگی همو دارین؟؟بلاک کنین همو از همه جا و تموم

من اونو بلاک کردم اون با خط جدید پیام داده

الان شوهرم رفته بچشونو برده سنجش شوهره با زنش هم واسه خودشون ول میچرخن . پسر بزرگترشون هم همش شوهرم میبرد مدرسه خودشون هیچ وقت نمیبرنش

من اونو بلاک کردم اون با خط جدید پیام داده الان شوهرم رفته بچشونو برده سنجش شوهره با زنش هم واسه خو ...

شوهرت رسما بی عقل و خنگه😕😕

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
استارتر  رها کن و اهمیت نده .. بزار خود شوهرت به اشتباهش پی ببره.

خودش هر روز خدا میگه چطوری آن و فلانن بعد میاد کارای شخصیشون رو انجام میده. جاریم جلو شوهرم منو زد منی که باردارم بعد شوهرم میره براشون کاراشونو  انحام میده

شوهرت رسما بی عقل و خنگه😕😕

منم به خاطر همین ناراحت شدن گفتم نوکرشونی مگه. اونم عصبانی شد و با توپ زد تو سرم و کلی حرف دری وری بارم کرد

چرا از پیشش نمیری ؟؟؟؟چرا با جاری موندی تو ی ساختمون ؟؟؟تا وقتی پیششی آرامش نداری اینو مطمعن باش

من مطمئنم از اینجا برم بازم دست از سرم برنمیداره . الان که مزاحمم میشه هم بیشتر با تلفن هست اون سر دنیا برم هم تلفن و مزاحماش هست

من مطمئنم از اینجا برم بازم دست از سرم برنمیداره . الان که مزاحمم میشه هم بیشتر با تلفن هست اون سر د ...

خودت باید روشو کم کنی ازین آدمای پررو تو زندگیم بوده میفهمم چی میکشی فقط دوری درمان دردته