2777
2789
عنوان

رنگ پوست نوزاد 2ماهه ام خیلی سبزه اس

| مشاهده متن کامل بحث + 1362 بازدید | 98 پست

می دونم عزیزم  

شما هم مثل همه مامانهایی که تازه زایمان کردین حساس شدین منم برا هر سه تا بچه هام همین حال و روز داشتم. اگه کسی چیزی می‌گفت به شوخی گریه میکردم و نگران بودم 

وشما هم کم کم. جداافتاده میشید و میبینی که نگرانی تون زیاد مهم نیست 

انشالله که گل دختر زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشه و به خوشی زندگی کنید

سلام مهربون لطفاً یه صلوات مهمونم کنید برای عاقبت بخیری تمام بچه ها و بچه های من
اولا اصلا دختر و پسر برام مهم نیست دخترم و به صدتا پسر نمیدم من خودمم دختر میخواستم چون خواهر نداشتم ...

مجبوری قوی بشی تا بتونی از خودت و بچت محافظت کنی

راهی جز قوی شدن نداری

اگه قوی نشی هزار تا بزرگتر پیدا میکنه و اقا بالا سر

اگه ضعیف مثل تاپیکت بمونی حتی برای رشد و بلوغ و ازدواجش هم بهت اجازه مادری نمیدن

حالا من هر چی میدونستم رو بهت صادقانه گفتم راحت باش هر چی بهم بگی یا نفرینم کنی بدم نمیاد

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا درکت نمیکنم عاشق دخترمم و زیبایی های که قراره داشته باشه من مادر خودم باهام اینجوری برخورد نکر ...

اگه راست میگی تاپیکو قفل کن و یه تاپیک جدید بزن و خدا رو شکر کن بابت دختری که بهت عنایت شده و بنویس مادرای گلم وقتی بچه دار میشین حرف زیاد میزنن ولی شما ها به دل نگیرین و قوی باشین تا بتونین از بچتون محافظت کنین

اگه زدی خبرم کن تا بیام و بهت تبریک بگم

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
کاش میشد فقط نگاهش کردم نمی‌دونستم چی بگم بهش

خواهرشوهر من اینقدر بچش سیاه و پر مو بود باور کن فک میکردی بچهای افریقاییه ولی تا یک سالگی قشنگ پوستش روشن شد الان والا عالی شده رنگ پوستش

پنبه بزن تو کاسنی صورتش بشور باهاش پوستش باز میشه

من اگر شکهرم ب بچم چیزی بگه همونجا درحا جرش میدم البته درد زایمان کشیدی الان وقت جواب نیس

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  

بچه هام موقع ب دنیا اومدن خیییییلی زشت بودن دماغ گنده و چشمای پف و سیاههه و سرخ 

الان دومی چشماش ابی بوووورو طلایی و پوست مث برررف  

اولی هم چشم و ابرو مشکی و خیلی سفید   البته پوست من و شوهرم هردو سفید و خیلی روشنه ولی دربدو تولد بچه ها سیاه سوخته بودن 

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

بچه هام موقع ب دنیا اومدن خیییییلی زشت بودن دماغ گنده و چشمای پف و سیاههه و سرخ الان دومی چشماش ابی ...

خخخ  والا بچه من بهتر شد ولی فعلا ک سبزه هست.بقول دوستم میگفت دخترا تا ده یا دوازده سالگی کلی عوض میشن شوهرم ببرن که از نو میکوبن میسازن !!!خخخخ بختشون بلند باشه

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
کاش میشد فقط نگاهش کردم نمی‌دونستم چی بگم بهش

بعضی ها اینطوری میگن بچه چشم خورد نگن ازحرف فلانی بوده البته با خنده و شوخی که طرف متوجه منظور بشه ماها اینطوری میگیم مامانم به پسرم همش اینجوری میگفت اوایل نمیدونستم ناراحت میشدم بعدا فهمیدم ولی تو بارداری همش میگفتم بچم گندمی سبزه روشن باشه فقط عاشق این رنگ پوستم همونم شد کیف میکنم گندمی شده