2777
2789
عنوان

رنگ پوست نوزاد 2ماهه ام خیلی سبزه اس

| مشاهده متن کامل بحث + 1366 بازدید | 98 پست

وای عزیزم 

درکت میکنم منم این روزا رو گذروندم..‌ چقد روح آدم لطمه می‌بینند 

تازه دختر من به شدت هم کن وزن بود ....

ولی الان بیا دخترم رو ببین، تعریفش نباشه ، ادبش ، شخصیتش توی کل مدرسه جز بهترین ها هست 

البته هنوز هم سبزه هست ولی خیلی ناز و ملوس و از همه مهمتر قوی شده

بهش بگو همه بچه ها وقتی به دنیا میان مثل هم هستن کم کم صورت واقعی شون مشخص میشه  رنگ پوست &nbs ...

بهترین کارو می‌کنی نه من اصلا نمی‌زارم که به دخترم چیزی بگن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منو باباش سفیدیم تو فامیل جزو خوش چهره هاییم همه میگفتن بچه شما خیلی خوب میشه  خداکنه که به دا ...

نکن اینکارو پشیمون‌میشی دختر منم که به دنیا اومد کلا مو بود صورتشم کوچولو بود پر مو الان ۲و سال و نیمه نگم که چقد تعقیر کرده میمیرم براش البته منم تو نوزادی ی تایمی ناراحت بودم چون خودم پوستم سفیده الان به خودن فوحش میدم چرا ناراحتی میکردم. لذت ببر بخدا قسم اون بچه میفهمه ناراحتی غصه میخوری روش تاثیر بد میزاره. تا ۷ماه نشده کلی تعقیر میکنه. تا میتونی بهش محبت کن بوش کن این روزا خیلی زود میگذره 

وای عزیزم  درکت میکنم منم این روزا رو گذروندم..‌ چقد روح آدم لطمه می‌بینند  تازه دختر من ...

عزیزم میشه عکس این گل دختر زیبا رو بزاری البته اگه دوست داشتین

نکن اینکارو پشیمون‌میشی دختر منم که به دنیا اومد کلا مو بود صورتشم کوچولو بود پر مو الان ۲و سال و نی ...

اخ که با پیامت  بغض کردم 

یه روز خیلی گریه کردم دخترم حس کرده بود و اون روز رو تا شب گریه کرد بگردم براش واقعا خدا منو لعنت کنه که کادر خوبی نیستم براش

عزیزم میشه عکس این گل دختر زیبا رو بزاری البته اگه دوست داشتین

ببخشید گلی بخاطر اینکه میترسم شناسایی بشم یا آشنای چیزی تو سایت باشه نمیتونم بذارم 

ولی نگم برات که من چی می‌کشیدم چقدر حرف های دیگران عذابم میداد دلم رو هزاران بار شکستن فقط بخاطر خدا صبر کردم و الان جوابش رو میبینم البته بزرگترین حامی دخترم پدرش بود و هست کسی جرات نداشت بهش یه کلامی بگه حتی خود من خیلی خیلی هواش رو داشت امیدوارم همسر شما هم همینطور باشه 

ببخشید گلی بخاطر اینکه میترسم شناسایی بشم یا آشنای چیزی تو سایت باشه نمیتونم بذارم  ولی نگم بر ...

اره همسرم خیلی دوستش داره ولی اونم بعضی وقتا به من نیست میزنم راجب بچه

اخ که با پیامت  بغض کردم  یه روز خیلی گریه کردم دخترم حس کرده بود و اون روز رو تا شب گریه ...

نه عزیزم ی مقدار هم بخاطر اینه که تازه زایمان کردی حساس تری همه بد زایمان دل نازک‌تر میشن ی کم بگذر قوی تر میشی دیگه بغض نمیکنی . آخه منم هر وقت ناراحت میشدم. چرا شبیه خودم‌نشده . خدا شاهده دخترم همان لحضه آه می‌کشید قشنگ متوجه میشن حس مادر رو سعی کن  به حرف کسی توجه نکنی تا میتونی بهش عشق بده  قوی باش خواهشا 🌹🌹

بخدا من اصلا دخترم بدنیا اومد بهترین حس دنیا رو داشتم  آنقدر هم دوستش دارم که حد نداره ارزشمند ...

هر چی میخوای به من بگو و نفرین کن اما من موظم بهت بگم

شما اول عقل پیدا میکردی بعد بچه دار میشدی

ازدواج نیاز به بلوغ جنسی و جسمی و عقلی داره

اما بچه دار شدن بلوغ عقل و فکر زیاد میخواد

الان سه تا مشکل و دغدغه داری و به من دروغ نگو

اول بچت دختره

دوم سیاهه

سوم پر مو هست

بجای شکر کردن گریه ات میگیره و عذاب میکشی

بچت مگه ذغاله اگرم بود حق نداشتی گریه کنی

بچت مگه خرس پشمالوئه ؟

واقعا خجالت نمیکشی شرم نمیکنی حیا میدونی چیه ؟

یه دلیل برام بیار که اگه پسر بود این تاپیکو بازم میزدی

الان یه چیزی به من بگو که من بتونم بگم قدمش مبارک باشه چون الان نمیتونم بهت تبریک بگم خیلی شرمندتم

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
هر چی میخوای به من بگو و نفرین کن اما من موظم بهت بگم شما اول عقل پیدا میکردی بعد بچه دار میشدی از ...

از الان میگم این دختر پس فردا سینش نوک بزنه به جای جشن گرفتن تاپیک میزنی ابروم رفت بدبخت شدم و وادارش میکنی قوز کنه

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
هر چی میخوای به من بگو و نفرین کن اما من موظم بهت بگم شما اول عقل پیدا میکردی بعد بچه دار میشدی از ...

اولا اصلا دختر و پسر برام مهم نیست دخترم و به صدتا پسر نمیدم من خودمم دختر میخواستم چون خواهر نداشتم 

و جوری نبود که بدون فکر بچه دار شم و خدا این دختر عزیزو بعد از یه سقط و 6سال بهم داد و لحظه زایمانم بهترین روز زندگیم بود 

مطمئن باش که به خاطر رنگ پوستش یا به قول شما خرس پشمالو بودنش نمی‌زارم حسرت بکشه و بهش انرژی مثبت میدم ولی در این حین منم یه آدمم دل دارم کسایی که میان و بهم راجب بچم بد میگن به همسرم نمی‌گم که نکنه بچه از دلش بره 

اینجام گفتم که دیگه غلط بکنم چیزی بگم که انگ بی عقلی بهم نزنن 

اولا اصلا دختر و پسر برام مهم نیست دخترم و به صدتا پسر نمیدم من خودمم دختر میخواستم چون خواهر نداشتم ...

اینجا اگه درد و دل کنی بالاخره یکی پیدا میشه  حرف و حدیث درست کنه 

من که ندیدم شما جایی بگین چرا دختره 

انشالله که به سلامتی بزرگ بشه و هر روز بیشتر حس خوشبختی کنید

منم مثل شما خواهر نداشتم  و از خدا دختر میخواستم که خدا اول یه پسر و بعد دو تا گل دختر بهم داد و از بابتش شکرگزارم 

سلام مهربون لطفاً یه صلوات مهمونم کنید برای عاقبت بخیری تمام بچه ها و بچه های من
از الان میگم این دختر پس فردا سینش نوک بزنه به جای جشن گرفتن تاپیک میزنی ابروم رفت بدبخت شدم و ...

واقعا درکت نمیکنم عاشق دخترمم و زیبایی های که قراره داشته باشه من مادر خودم باهام اینجوری برخورد نکرده که من با دخترم برخورد کنم

اینجا اگه درد و دل کنی بالاخره یکی پیدا میشه  حرف و حدیث درست کنه  من که ندیدم شما جایی ب ...

بخدا عاشق دخترمم نمیدونم چرا اینجوری فک میکنن بعضیا 

من فقط یکم نگران بودم که پرمو بمونه و حتی اگه رنگشم سبزه باشه بازم زیباست چون چهره نمکی داره من بخدا اوایل اصلا مشکلی با این قضیه نداشتم فقط آدمای فضول حساسم کردن 

دخترم حتی اگه سفید یا سبزه باشه خدا شاهده براش کم نمیزارم

2810