2777
2789
عنوان

رنگ پوست نوزاد 2ماهه ام خیلی سبزه اس

| مشاهده متن کامل بحث + 1367 بازدید | 98 پست
آنقدر قشنگ بشه که هرجا بری افتخار کنی که دخترته  بنظرم زیاد عحیب نی دختر عمه منم اوایل انقد زش ...

منو باباش سفیدیم تو فامیل جزو خوش چهره هاییم همه میگفتن بچه شما خیلی خوب میشه

خداکنه که به داشتنش افتخار کنم هرمز براش دعا میکنم

از وقتی بدنیا اومده چشام ورمشون نمیخوابه بس که گریه میکنم  این روزا اصلا نمیتونم از نوزادی بچم لذت ببرم 

عزیزم به حرف این و اون چرا توجه میکنی چجوری ب بچه کوچولو گفته زشت زشت دل سیاه اونه بچه بزرگ بشه تغیی ...

نمیدونم واقعا چی لایقش بود بهش بگم ولی جاش شوک شدم سکوت کردم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بختش سفید باشه خواهرزاده منم به دنیا اومد با این که پدرمادرش سفید بودن سبزه بود پرمو  ولی الان ببینی ماشالله انقد خشگل شده که نگو با این که سبزهس ولی خیلی ناز شده   مگه قشنگی به سفیدسه 

وا عزیزم اون نوزاده کلی تغییر میکنه دختر منو اگه اول میدید اینقدر سبزه بود ولی الان ماشالله سفید سفی ...

خدا کنه بخدا همش میگم خدا کنه تغییر کنه 

داداشم می‌گفت برو یه ژیلت بدار موهای صورتشو برن 😭

عزیزم قدیمیا بچه ک میبینن میگن ماشالله چ بچه زشتی ک بچه چشم نخوره شاید اونم همین بوده من داداش خودم بچه بود بقدری زشت بود مامانم خجالت میکشید همکاراش بچرو ببینن الان ماشالله از همه بهتره

کاربری دست دو نفر👧
منو باباش سفیدیم تو فامیل جزو خوش چهره هاییم همه میگفتن بچه شما خیلی خوب میشه  خداکنه که به دا ...

وقتی پدر مادرش قشنگن شک نکن بچه دیگه خیلی خوب میشه

نوزاد تا ی سالگی بعضن کمی بیشتر تغییر میکنه. بخدا دختر عمم انقد زشت بود که نگو. ولی الان خیلی ناز و جیگره. 

ایشالا ک دختر شمام دختر زیبایی باشه.و خدا صحیح و سالم برای شما و پدرش حفظش کنه 💙💙

گریه نداره، انرژی منفی نداشته باش بچت کوچیکه شیرش میدی گناه داره. تا میتونی از همین الان باهاش حرف بزن و بهش بگو ک چقد قشنگه.

🩵💙💙🩵
عزیزم قدیمیا بچه ک میبینن میگن ماشالله چ بچه زشتی ک بچه چشم نخوره شاید اونم همین بوده من داداش خودم ...

همش دعا میکنم که بچم رنگش باز شه و زیبا شه آخه دختره 😓

شاید همسایمون روی این چیزا گفته ولی بازم قشنگ نیست این حرفو بزنی

همش دعا میکنم که بچم رنگش باز شه و زیبا شه آخه دختره 😓 شاید همسایمون روی این چیزا گفته ولی بازم قش ...

نه ببین خیلیا میگن ب دل نگیر اصلا چون کاملا عقیده سنتیه مهم نقش صورته ن رنگ پوست

کاربری دست دو نفر👧
وقتی پدر مادرش قشنگن شک نکن بچه دیگه خیلی خوب میشه نوزاد تا ی سالگی بعضن کمی بیشتر تغییر میکنه. بخد ...

مرسی عزیزم انشااللهکه تغییر کنه واقعا حرفات حالمو بهتر کرد 

انشالله که حال دلت همیشه عالی باشه

پسرمنم دنیااومد سبزه بود عمش سیاه صداش میزد😒

بعداز شش ماهگی خیلی تغییر کرد الان ک ۷ سالشه سفیدشده موهای سرش ک مشکی بود خرمایی روشن شده

کلا ب مرور زمان بور شد

مطمئن باش نوزادت زیبا هست وزیباترمیشه

خداحفظش کنه خوشبختیشو ببینید

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا کسی اینجا به یادش نیست که دنیا زیر چشماته ◉ یه عمره یادمون رفته زمین دارمکافاته ◉ فراموشم شده گاهی که من اینجا چه ها کردم ◉ که باید روزی از اینجا بازم پیش تو برگردم ◉ خدایا وقت برگشتن یه کم با من مدارا کن ◉ شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن ღ
2810