2777
2789

داداشم سه سالشع

مامانم نگه داری ازشو انداخته گردن من خودشو ظهرا میره خونه باباش یا داداشاش یا خواهراش….نصف شب میاد خونه

بچه رو هم میزاری برای من 

ب خدا من از همه چیز افتادم بخاطر نکهداری از بچه حتی نمیتونم به خودم برسم حتی نمیتونم نمازامو سروقت بمونم….چون همش در حال کار کرذن یا نگهداری بچه هستم مامانمم یه روز غایب نمیشع از رفتن به خونه خاتواده اش 

من برای اینا ناراحت نیستم که چرا به وظیفه من هستن من از این ناراحتم که تا تقی به توق میفته مامانم به زورم ک شده میندازه گردن من

همه کارای یه همسر و مادرو انداخته گردن من اشپزی میکنم از بچه نکهداری میکنم هم از خوار و برادرام هم از بابام بهشون غذا میدم لباسارو میندازم تو لباسشویی….خلاصه همه کارا گردن منه تو هجده سالگی از سنم بیشتر کار میکنم هنوز طعم بچگیو نچشیدم

الان داداشم سرما خورده و تبه مانانمم دیشب ساعت یک و نیم اومد خونه گفت سرده اسپیلت رو خاموش کنم مامانم هوا یه ذره خنک باشه میکه سرده 

الان داداشم سرما خورده صبح از تو خواب بیدارم کرد و دعوام مرد تو فقط با گوشیت هستی بچم میریض شده انگار من عمدا مریضش کردم من از خودم دفاع کردم که من بد میکنم براتون بچه نکه میدارم یا من عمدا مریضش کردم…..

گفت‌تو هیچوقت خودتو ملامت نمیکنی بعد شروع مرد به طعنه زدن خدا دیده خانواده نامزدت از خودت بدترن😓خانواده نامزدم داداش و زن داداش مامانم هستن

خلاصه دیگه خق دفاع کردن از خودمو هم نباید داشته باشم

خسته شدم چکار کنم😭😭

باافتخار‌فراوان کرمانی(کهنوجی)هستم ۱۳۸۲/۳/۱۱

مطمعنی میره خونه خانوادش؟

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار کاربری دست دو نفره ❌️دست دو شخصیتم هست ✅️ دست چند نفره❌️ لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای بابا...

چی بگم.خیلی ناراحت کننده است.

باید کم کم از وظایفی که بهت محول کردن؛ کناره گیری کنی تا خودش بارشو به دوش بکشه.

اصلا محل نذار...ناراحت هم نشو...قوی باش.محکم رو حرفت وایسا.منم مادرم؛ هرگز وظیفه ی خودمو گردن بچه ۱۴ ساله م نمیندازم!!!

وقتی جنم و جربزه مادری نداره برای چی بچه میاره خب !پدرت هیچی نمیگه که زن کجا میری صبح میری نصفه شب م ...

نه 

تو خونه باشه هممونو الکی سر هر بهانه ی کوچیکی دعوا میکنه 

وقتی میرع خونه خانواده اش اونجا سر حال و خوشحاله ولی خونه خودمون همیشه مریضه🤒

ای بابا... چی بگم.خیلی ناراحت کننده است. باید کم کم از وظایفی که بهت محول کردن؛ کناره گیری کنی تا ...

کناره گیری کنم بیشتر دعوام میکنه

با تهدیدم میکنه هرجیزی مه برای عروسیت کرفتمو بهت نمیدم….

نامزدتو میخوای یا اونم بزور انداخته گردنت چون پسر داداششه؟🥺 بگو بچه کوچک مادر میخواد من خواهرشم اگر نتونستم مراقبش باشم مادرش پس میتونه نگهش داره اگر نگه داریش نمیکنی پس ینی خودت هم نمیتونی منو سرزنش نکن کاراهای خونه و نگه داری خوتهر بردارام و کارای پدرم هم گردن منه با اینحال تمام تلاشمو واسه بردار ۳ ساله ام هم کردم فکر کنم الان یکی دیگه باید عذاب وجدان بگیره ک بچه سرما خورده😒

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

والا من باشم همون صبح میگم بچه ات سرمامیخوره بردار با خودت ببر‌. خودت هم خونه نمون برو کتابخونه و یا هر جا دوست داری. یه دو روز بابات غذا نداشته باشه صداش در میاد مامانت هم میشینه تو خونه به وظایفش عمل میکنه‌.