2777
2789

عزیزم انتخاب با خودته. ولی اگه شرایطشو داری برو سر کار و تا میتونی پول دربیار تو این زمونه آدم هر چی هم پول داشته باشه کمه

وزن اولیه: ۸۰ وزن فعلی: ۷۶ هدف نهایی:۶۰😍                هدف اول:۷5🔓 هدف دوم:۷۰🔒 هدف سوم:۶۵🔒        هدف آخر:۶۰😍🎊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اگه مثل زندایی من وضعیت مالیت خوبه خداروشکر، نرو سرکار

اما تا میتونی کلاسای مختلف برو

زبان یادبگیر

ورزش کن 

و طلا بخر پس انداز کن

زندایی من تا دکترا خونده ولی خب وضعیتش خوبه نمیره

خیلی از خانما که بیرونن بخاطر پول میرن وگرنه از خداشونه پول باشه خونه باشن حال کنن

اما این وسط هی مدارک کارای مختلفو بگیر

یا  انلاین شاپ بزن

یا مثل زنداییم هی طلا جمع کن

دیوانه و دلبسته ی اقبال خودت باش❤🕊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش💜

کارکردن به ادم حس استقلال ومفیدبودن میده من توعقدویه سال اول میرفتم سرکارنصف جهازم وسیسمونی روخودم کارکردم بهتریناروخریدم هم‌ توموقعیت شغلی که بودم خیلی بهم احترام میزاشتن ادمای مهم میومدن کارشون گیربودخلاصه کارهمش پول نیس

نمیدونم چند سالته ولی من درس خوندم که برم سرکار سر پایانامه ام حامله شدم الانم بچم سه سالشه و من تو ...

اتفاقا الان موقعیت خوبی دارید برای شروع کار کردن.بچه دارید و از آب و گل بیرون اومده میتونه مهد بره راحت.سرکار رفتن با بچه خیلی کوچک خیلی درگیری فکری داره.شما مادر شدن رو بدون دغدغه گذروندی الان برو سر کار راحت.

ببین قطعا کار 

چون شوهر ادم زبونش سر ادم دراز نیس چون ادم مستقل 

میشه من شوهرم هیچ وقت تو بحثا تهدید نکرده که دیگه پول نمیده 

تنها تهدیدش اینه نمیزارم بری سرکار از این به بعد 

بعدش دوباره خودش خوب میشه قطعا برو سرکار 

اکثر خانم هایی ک میرن سرکار ب پولش احتیاج دارن حتی خانم هایی ک شغل خوب و رسمی دارن. اگه ب پولش احتیا ...

خیلی از خانوما بخاطر پول نیست که میرن سرکار. بخاطر حس مستقل بودن و مفید بودن میره.بروزتر هستی و از اقتصاد و اوضاع اطرافت غافل نیستی.یعتی خودش یجور رسیدن بخود و روحیه هست مخصوصا کسیکه برای درس خوندش زحمت کشیده و دانشگاه خوب و رشته خوب خونده خیلی روحیه میگیره از شاغل بودن و اگه نره حالا هرچقدر زندگیش اکی باشه و تفریح داشته باشه باز افسردست.