2777
2789
عنوان

مامانا باردارا بیاید عکس دوتا کشو لباس خونگی پسرمو ببینید 📸📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 63 پست
من خودشو کمد شو اون وسایلاشو بخووورمممممم😍😍😍😍😍 منم هفت ماه و نیمه م ولی هنوز یه پستونکم واسه ب ...

عزیزم😂😍♥️

منم هنوز خیلی مونده از خریدای ضروریش

بهم دستمون خالی شد هنوز نتونستیم ادامه سیسمونی رو بخریم.. خدا بزرگه 😁 ان‌شاءالله هم من هم شما سیسمونیشو هم خوب می‌خریم هم تکمیل میکنیم..

ببین من حس میکنم با هزینه خیلی کمتر میشد این خریدایی ک من کردم و بکنم.. ولی خب آدم ی سری چیزا رو نمیتونه نخره، منظورم چیزیه ک ب دلته.. و الا کیفیت ی سری جنسا آنچنان تفاوتی باهم ندارن

من تقریبا لباساشو تکمیل کردم

شیشه شیر پستونک قاب پستونک بند پستونک

ست بهداشتی حوله ناخن گیر برقی

ی سری لوازم اینجوری و خریدم دقیق یادم نیس ، اما تکمیل نیس

ست تخت و کمد

ست مسافرتی 

قنداق فرنگی 

پتو دور پیچ 

ست خواب

کالسکه و ساک و کریر

ایناشو خریدم 

شاید چیزی جا انداخته باشم

هزینمم حدود ۴۰ شده تا الان

ان‌شاءالله همه منتظرا بزودی مامان بشن❤️ این طعم و حسِ قشنگِ مثبت شدن بیبی چک و آزمایش رو بچشن🥹
من بچه اولم بود هم خودم ذوق داشتم راه ب راه لباس هم خانواده ها مادرمو مادرشوهرم  باز مادرشوهرم ...

منم برا همون بچه اولم دو دست بیشتر نگرفتم 

۲۰ میلیون پول سیسمونی معمولی شو دادم برا خودم یه زنجیر پلاک گرفتم🤣

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبه. به خوشی استفاده بشن انشالله. چشم بهم بزنی بزرگ میشه من دلم برای نوزادی بچم تنگهههههههههههه

عزیزممم

دلم نمیخاد همه چیز زود بگذره.. دوست دارم لحظه ب لحظه رو زندگی کنم

ان‌شاءالله همه منتظرا بزودی مامان بشن❤️ این طعم و حسِ قشنگِ مثبت شدن بیبی چک و آزمایش رو بچشن🥹
سایز صفر خیییلی کم بگیر چون زیاد ب کارت نمیاد بچه با شیر زود جون میگیره رشد میکنه کوچیک میشه براش خ ...

باشه عزیزم دیگه نمیخرم سایز صفر

ممنونم🥹♥️

ایشالا ب سلامتی بغلش کنی  تازه بعضی نی نی کوچولو میشن بعضیا تپلی ماه ب ماه براش میخری

آره درست میگی 👌🏻

منم برا همون بچه اولم دو دست بیشتر نگرفتم  ۲۰ میلیون پول سیسمونی معمولی شو دادم برا خودم یه زن ...

من سیسمونیشو خانوادم خریدن کامل خریدن تنها چیزی که برنداشتم کریر بود😅

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵

خیلی قشنگه مبارکش باشه باسلامتی و دلخوش تو این تاپیک دیدم باردار زیاده گفتم بهتون به عنوان یه مامان باتجربه بگم حتما تخت کنار مادر بخرید تا دو سال که قشنگ جوابه بعدش هم کمک به فضای تخت خودتونه 

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
منم همینطوری بودم ولی مثل برق گذشت و الان ۸ ماهشه. خدا برامون حفظشون کنه.‌

عزیزم🥹

ان‌شاءالله 

منم از خانواده م پول شو گرفتم دیگه  گفتم که پول شو بدید نمیخوام چیزی بخرید

😅 ن بابای من خودش اصرار داشت بخره یعالمه فقط اسباب بازی خرید واسه پسرم داداشام هرکدوم ۱۲ گذاشتن براش ماشین شارژی خریدن  

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
خیلی قشنگه مبارکش باشه باسلامتی و دلخوش تو این تاپیک دیدم باردار زیاده گفتم بهتون به عنوان یه مامان ...

ممنون مهربون

ما خونمون دو خوابه ولی بشدت متراژ اتاقا کمه

فقط ی فرش ۶ متری میخوره هر اتاق

مجبور شدم برا کمبود جا تخت خودمونو جمع کنم

برا همین تخت کنار مادر ب کارم نمیاد...

عزیزم😂😍♥️ منم هنوز خیلی مونده از خریدای ضروریش بهم دستمون خالی شد هنوز نتونستیم ادامه سیسمونی رو ...

مبارک نی نی مون باشه 😍

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 
😅 ن بابای من خودش اصرار داشت بخره یعالمه فقط اسباب بازی خرید واسه پسرم داداشام هرکدوم ۱۲ گذاشتن برا ...

این خوبه که اونا زوق داشتن لذت بخشه منم دوست داشتم که اتاق شیک و خشکل درست کنم

ولی تو این وضعیت اقتصادی  دلم سوخت براکلی وسیله که بعد شروع‌ کنم به فروش 

دیگه همون مقدار رو دادم رو طلا بعدشم فروختیم دادیم رو وانت 

2810