2777
2789
عنوان

مامانا باردارا بیاید عکس دوتا کشو لباس خونگی پسرمو ببینید 📸📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 63 پست
صدای اذان میاد به حق همین اذان سالم و سرحال بغلش بگیری❤️‍🔥😍🍓

ممنون مهربون جان😍🥺 

ان‌شاءالله همه منتظرا بزودی مامان بشن❤️ این طعم و حسِ قشنگِ مثبت شدن بیبی چک و آزمایش رو بچشن🥹
ینی بنظرت همینا کافیه فعلا؟؟ بیرونیم س چار دست بیشتر نخریدم هنوز اونو چ کنم؟

نخر کافیه من برا پسرم کلی لباس خریدم خونگی بیرونی مادرشوهرم مادرم خریدن خیلی از لباساش نپوشیده کوچیک شدن دوتابیلر جین براش خریده بودم یکیشو ماهگرد یماهگیش پوشوندم اون یکیو اصلا دوتاشونم کوچیک شدن چند دست بولیز شلوار کلاه  بچه سریع رشد میکنه وایسا هربار احتیاج داشت براش بخر

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای خدا چقدر باسلیقه انشالله سالم باشه درکنار مامان بابا و درپناه خدا😍

مرسی قشنگم🤩

ان‌شاءالله همه منتظرا بزودی مامان بشن❤️ این طعم و حسِ قشنگِ مثبت شدن بیبی چک و آزمایش رو بچشن🥹
وای خداااا هزارماشالله چقدددددر قشنگهههه انشالله قدمش پر برکت باشههه سالم وصحیحی باشههه

چقدر با انرژی مثبت پیام میزاری افرین بهت حس خوب گرفتم

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍
چقدر با انرژی مثبت پیام میزاری افرین بهت حس خوب گرفتم

قربووونت برم عزیزدلممم

قطعا این انرژی از وجود خودته

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

من خودشو کمد شو اون وسایلاشو بخووورمممممم😍😍😍😍😍

منم هفت ماه و نیمه م ولی هنوز یه پستونکم واسه بچه بیچاره م نخریده م 😬

منتظرم پولی بیاد دستمون برم خرید 😀

اسی میشه بگی تا الان چیا خریدی و چقدر هزینه کردی ؟

تخت کنار مادر هم خریدی یا فقط همینی که عکسشو فرستادی خریدی ؟

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 
الهی به سلامتی بغل بگیری‌  من ۳ دست سایز صفر، یک و دو خریدن. برای بیرونشم ۳ تا سرهمی در سایزها ...

ممنون عزیزم

منم از هر سایز فک کنم س دست گرفتم

اگر اشتباه نکنم

آره واقعیتش هیچی نگرفتیم جز چند تا مورد کوچیک لباس رو فعلا گفتیم دنیا اومد همسرم گفت میخرم براش 😄

عزیزم اصلا عجله نگنید منم گلدخترم بچه اولمه کلی چیزایی که خریدم فقط یکی دوبار پوشید بعد کوچیک شد براش تازه من مثلا صرفه جویی کردم کم خریدم ولی بازم موند

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
نخر کافیه من برا پسرم کلی لباس خریدم خونگی بیرونی مادرشوهرم مادرم خریدن خیلی از لباساش نپوشیده کوچیک ...

باشه عزیزم دیگه نمیخرم

آخه دوست داشتم کمدش پر از لباس باشه

ولی کار عاقلانه همینه ک شما میگی..

منم موقع دنیا اومدنش فقط دو دست خریدم ولی هرماه رفتم براش یه دست لباس گرفتم که اندازه ش باشه

من بچه اولم بود هم خودم ذوق داشتم راه ب راه لباس هم خانواده ها مادرمو مادرشوهرم 

باز مادرشوهرم سایز ۲ گرفته که بزرگه  خودم کلی صفر و یک خریده بودم سرهمی جوراب داراشو کلا دوبار بیشتر نپوشید کوچیک شدن 

ممنون عزیزم منم از هر سایز فک کنم س دست گرفتم اگر اشتباه نکنم

سایز صفر خیییلی کم بگیر چون زیاد ب کارت نمیاد بچه با شیر زود جون میگیره رشد میکنه کوچیک میشه براش

خدا حفظ کنه خودت و تو دلیت رو گلم ب شادی بغلش کنی

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍
باشه عزیزم دیگه نمیخرم آخه دوست داشتم کمدش پر از لباس باشه ولی کار عاقلانه همینه ک شما میگی..

ایشالا ب سلامتی بغلش کنی 

تازه بعضی نی نی کوچولو میشن بعضیا تپلی ماه ب ماه براش میخری 

عزیزم اصلا عجله نگنید منم گلدخترم بچه اولمه کلی چیزایی که خریدم فقط یکی دوبار پوشید بعد کوچیک شد برا ...

نه اصلا چیزی نگرفتیم پتو و کریر و یه سری مواد شست و شو و قنداق پیچ و دو جفت کفش کوچیک و جوراب و دو تا لباس همین کل خریدمون بود ،رسم سیسمونی هم نداریم اصلا تخت و اینا همسرم میخواست بخره نذاشتم فعلا همینا برامون کافیه

2810