2777
2789
عنوان

مامانا باردارا بیاید عکس دوتا کشو لباس خونگی پسرمو ببینید 📸📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 63 پست
وااای خیلی شیکه مبارکه عزیزم به خوشی بغل بگیری من دو تا کلا لباس خریدم 🤭دو ماه دیگه پسرم و بغل میگی ...

ممنون مهربون

ان‌شاءالله بسلامتی بغلش بگیری😍

ان‌شاءالله همه منتظرا بزودی مامان بشن❤️ این طعم و حسِ قشنگِ مثبت شدن بیبی چک و آزمایش رو بچشن🥹
وااای خیلی شیکه مبارکه عزیزم به خوشی بغل بگیری من دو تا کلا لباس خریدم 🤭دو ماه دیگه پسرم و بغل میگی ...

کار خوبی کردی لباس رو باید وقتی به دنیاامد بگیری کم کم 

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای خداااا هزارماشالله چقدددددر قشنگهههه انشالله قدمش پر برکت باشههه سالم وصحیحی باشههه

ممنووون فداتشممم😍😍♥️

ان‌شاءالله همه منتظرا بزودی مامان بشن❤️ این طعم و حسِ قشنگِ مثبت شدن بیبی چک و آزمایش رو بچشن🥹
از منی که یعالمه لباس برا پسرم خریدم ب تو نصحیت اصلا لباس نخر بیشتر لباسای پسر من بدون که بپوشونم کو ...

منم موقع دنیا اومدنش فقط دو دست خریدم

ولی هرماه رفتم براش یه دست لباس گرفتم که اندازه ش باشه

قشنگه ولی اگ تختش بزرگ بشه خوبه.لباس دیگ نخر حیفه زود زود کوچیک میشه

من جام کم بود

و الا مدل تختش از این کودک و نوجوانا بود

من تا ۸ سالشو سفارش دادم ک تو اتاقم جا بشه

ممنووون فداتشممم😍😍♥️

چه مامان خوشسلیقه ایی

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
وایی چه ناز مبارکش باشه انشاالله  تخت دومادی شو بخری

مرسی عزیزم😍♥️

صدای اذان میاد

به حق همین اذان سالم و سرحال بغلش بگیری❤️‍🔥😍🍓

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
وای خدااااا عروسکشو اون گوشه🥺🥺🥺🥺😍😍😍گوگولی

😍😍😍♥️♥️♥️

قربونت برم😍

خدانکنه جیگر

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

الهی به سلامتی بغل بگیری‌ 

من ۳ دست سایز صفر، یک و دو خریدن. برای بیرونشم ۳ تا سرهمی در سایزهای مختلف‌.

بعد به دنیا اومدن اگه چیزی احتیاج داشت میرفتم میخریدم. 

اصلا زیاد خرید نکردم. همه استفاده شد و کهنه شدند. بیرونی ها نو موندند و گذاشتم‌کنار. 

الهی نگاهی
2810