2777
2789
عنوان

ولی من دوس دارم بابام بمیره....

155 بازدید | 14 پست

ادم نیس اصلا اولین نفریم که از بابام متنفرم هرکار میکنم که این فکرارو نکنم باز میبینم از بمیره من اصلا ناراحت نمیشم واقعا راست میگم... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سنگر بگیر😂

شماهام این حسو دارین با اینکه ازدواج کردم ولی همیشه از بابام متنفرم بودم برعکس همیشه عاشق مامانم بودم امروز بابام ناراحتش کرده بود مامانم داشت گریه میکرد میخواستم برم بابامو بکشم مامان همیشه کار میکرد خرج خونرو میداد یبار غذا درس نکنه خسته باشه بابام با کمربند میوفته جونش همیشه تو فکر هوسبازی بود هر روز پیام هاشو با یه زن میدیدم الانم اینجوریه با اینکه بیرون خیلی مذهبیه که باید نماز اینا بخونی از درون نامحرم اینا نمیفهمه الان دوتا زن دیگ گرفته مامانم داره خرج زندگی خودشو زن های بابامو میده بابام هم زمین هایی که از پدرش براش رسیده بود همشو فروخته تموم کرده الان چیزی نداره من که دخترم یدونه میگم بابا زشته اینکارو نکن منو کتک میزنه با اینکه ازدواج کردم اصلا ادم هرچی میگ نمیفهمه انتقاد پذر نیس نفهمه دارم جون دادن های مامانمو میبینم نمیتونم صدامو در بیارم... 

شماهام این حسو دارین با اینکه ازدواج کردم ولی همیشه از بابام متنفرم بودم برعکس همیشه عاشق مامانم بود ...

منم متنفرم ازش متنفرررر

الهی چه سخت بیچاره مامانت  

ت‍‌و ش‍‌دی ق‍‌ش‍‌ن‍‌گ ت‍‌رین ح‍‌سِ ق‍‌ل‍‌ب‍‌م♥️ ‌️

منم متنفرم ازش متنفرررر الهی چه سخت بیچاره مامانت    

مامان بزرگمم مثل بابام بود مامانم هیچوقت خوشی ندیده الان بزور داره خرج زندگیشونو میده وقتی یکم پول پیدا میکنه بره برای خونه خرید خونه بابام ازش میگیره تازه بابام هی میشینه با این کاراش میگ من اهل بهشتم... 

2810