2777
2789
عنوان

اشتباه تربیتی

196 بازدید | 8 پست

سلام دوستان خیلی امشب ناراحتم به شدت

پسرم و بخاطر خجالتی بودنش ۶ ماهه فرستادم مهد کودک خیلی از رفتارهاش بهتر شده لباس نیمآستین نمیپوشید الان میپوشه تنهایی جایی نمیرفت الان میره

ولی امشب جشن فارق التحصیلی مهدشون بود پدر و مادر ها هم دعوت بودن ولی برای ۵ ثانیه هم شده پیش دوستاش نرفت روی سکو نرفت شعر هم نخوند حتی یک عکس یادگاری هم ننداخت همش میگف مامان توهم بیا بریم 

هرجایی که میریم مدلش همینه تا من باشم بهم میچسبه همش میگه تو هم بیا بریم بازی کنینم تو هم بیا بریم پیش دوستام

ولی خودش ک تنهاس همه کار میکنه پیش دوستاش میره فیلم ک مربیش میفرسته شعرهاشو میخونه تو مهد کودک ولی چشمش ب من ک میوقته همه فامیل هم میگن اذیتاش زیاد میشه 

نمیدونم واقعا چیکار کنم انگار داره سو استفاده میکنه ازم ک اذیتم کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه تواناییشو داری با یه مشاور کودک صحبت کن

مشاور خوب سراغ ندارم که واقعا راهنماییم کنه پیش ی مشاور رفتم گف چیزایی که دوست داره محرومش کن اینکارو میکنم ولی انگار بدتر شده 

مشاور خوب سراغ ندارم که واقعا راهنماییم کنه پیش ی مشاور رفتم گف چیزایی که دوست داره محرومش کن اینکار ...

وای محرومش کن چیه

پرس و جو کن. سرچ کن. اینستا بگرد. یه مشاور خوب پیدا کن. تاپیکای اینجا هم میتونی بگردی

وای محرومش کن چیه پرس و جو کن. سرچ کن. اینستا بگرد. یه مشاور خوب پیدا کن. تاپیکای اینجا هم میتونی ب ...

محرومش کن ینی اینکه مثلا بگو امروز پارک نمیریم بخاطر این رفتار اشتباهت ...

امروز واقعا اذیتمون کرد 

محرومش کن ینی اینکه مثلا بگو امروز پارک نمیریم بخاطر این رفتار اشتباهت ... امروز واقعا اذیتمون کرد& ...

میدونم چجوریه. این واسه رفتارای اشتباهه.

ولی پسر شما یه حالت روحی داره که دست خودشم نیست. یه مشکلی هست که ریشه داره و باید حل بشه.

با محروم کردن بدتر اذیت میشه و اسیب میبینه چون این رفتار دست خودش نیست و توی ناخوداگاهشه.

میدونم چجوریه. این واسه رفتارای اشتباهه. ولی پسر شما یه حالت روحی داره که دست خودشم نیست. یه مشکلی ...

آره منم نظر شمارو دارم باید پیش ی روانشناس خوب برم بچم داره اذیت میشه