2777
2789
عنوان

توروخدا به دادم برسید دختر هشت سالم

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 38 پست
ببخشید استاتر .....شرایط مشابه شما رو دارم ....منم امشب دخترم دعوا کردم ...... فقط کارای سه روز آخر ...

بخدا من دیونه شدم هرچی بگم یه حواب خیلی بد میده نمیدونم چه غلطی  بکنم

همه چیز ازذهنت شروع میشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بشدت اشتباه کزدی تاالان فقط محبت کن تاثیرشو ۳ماه بعد میبینی در جواب بی ادبی هاش ناشنوا باش  ...

واااا از رو چ‌کتابی اینارو میگی !!! خراب نکنید تربیت بچه مردمو ...عزیزم تنبیه بدنی اصول داره ن اینکه نباشه عصبانیت اصول داره ن اینکه نباشه برو کتاب تربیت کودک حائری رو بخون کلی راهنماییت کرده اینا چیههههه اینا میگن

تا ۴سالگی 

پس عجیبه ، یه جای کار میلنگه ، لاغره؟ زیر چشمش سیاهه؟ گوشی داره؟

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

عزیزم محبت کن. صبور باش و ناشنوا باش

بچه ها کلا عادت دارن وقتی ری اکشن ببینن یه کاری رو هی تکرار میکنن چه ری اکشن مثبت چه منفی. شما اصلا واکنش نشون نده. خودتو بزن به کری بگو صدا تلویزیون بلنده نمیشنوم

اگر دعواش کنی بعد محبت کنی فایده نداره. بچه یاد میگیره که من هر کاری دلم خواست بکنم تهش خودشون میان منت کشی.

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋
واااا از رو چ‌کتابی اینارو میگی !!! خراب نکنید تربیت بچه مردمو ...عزیزم تنبیه بدنی اصول داره ن اینکه ...

من نگفتم هیچکدوم نباشه

میگم چون ریشه ی کارهای دخترش از روی حسادت وبی توجهی والدش هست ایشون باید عشق بی قید وشرط برابچشون خرج کنن

درغیر اینصورت جواب نمیگیره 

کجای دنیا گفتن زدن وقهر جواب میده اخه

عزیزم درمقابل بی ادبی کودکت عصبانیت تند یا تنبیه در درجه سوم و‌چهارمه .اول توضیح بدی بگی کارت درست ن ...

اینا همه رو بهش میگم خیلی باهاش حرف میزنم ده دقیقه بعدش میگه مامان وقتی فلان کارو کردی من تو دلم بهت گفتم بتو جه ربطی داره من اونوقت دیگه بشدت عصبانی میشم 

همه چیز ازذهنت شروع میشه 
من نگفتم هیچکدوم نباشه میگم چون ریشه ی کارهای دخترش از روی حسادت وبی توجهی والدش هست ایشون باید عشق ...

والا فکر کنم کل دنیارو گشتین ک ایطور میگین کجا دنیا...یکم مطالعه خوبه😐🌹

من نگفتم هیچکدوم نباشه میگم چون ریشه ی کارهای دخترش از روی حسادت وبی توجهی والدش هست ایشون باید عشق ...

تا قبل از بدنیا اومدن خواخرش مرکز توجه مابود من بشدت بهش توجه میکردم نمیداشتم کوچکترین مشکلی براش پیش بیاد ااان واقعا نمیفهمم چرا اینحوری شده 

همه چیز ازذهنت شروع میشه 

خواهرجان بچه ها حرصی میشن نمیفهمن چی میگن فقط میخوان حرفی بزنن حرصشون خالی بشه

تو هم بهتره اصلا عکس العملی نشون ندی و خودت روبزن به نشنیدن و نفهمیدن که انگاربرات مهم نیست 

چون هرچی عکس العمل نشون بدی اون فکر میکنه به هدفش رسیده و دوباره تکرار میکنه

ببین اخلاق بچه ها فرق داره.

دختر من ۹سالشه و مثل شما۴سال باخواهرش تفاوت داره.

من گاهی که دخترم کار اشتباهی میکنه مثلا اگه پشت سرش یه کاری براش بکنم که دوست داره، توجهش بهم جلب میشه و سر لجبازی نداره‌.بعد بهش میگم این کارت یا حرفت اشتباهه تکرار نکن.حالا گاهی تکرار میکنه که مثلا از گناه بودن اون کار میترسونمش...نشد یه مدت بی تفاوت میشم و عکس اون کار رو توی رفتارم انجام میدم و زشت بودن اون کار رو جلوه میدم.

باید قلق دخترت دستت بیاد.